γυναίκα με λευκό τοπ
Φωτογραφία: Instagram/@matildadjerf
CREAMY CONCEALER

5+1 creamy concealers που στρώνουν άψογα και καλύπτουν


To concealer είναι το προϊόν που μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και το foundation, όταν πρόκειται για φυσικό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για ένα άκρως απαραίτητο καλλυντικό, το οποίο χρησιμοποιούμε κυρίως για την κάλυψη μαύρων κύκλων στην περιοχή των ματιών, αλλά και για να καλύψουμε δυσχρωμίες ή ατέλειες σε όλη την περιοχή του προσώπου.

Οι επαγγελματίες makeup artist προτείνουν για ένα full face makeup, να χρησιμοποιείται μετά το foundation και πριν από την πούδρα. 

Μία άλλη χρήση του είναι ως highlighter - αρκεί η απόχρωση να είναι πιο ανοιχτή - στη γέφυρα της μύτης, στο μέτωπο, στα φρύδια και συγκεκριμένα στο σημείο του τόξου, στην καρδιά του άνω χείλους, γνωστό και ως τόξο του έρωτα και φυσικά στα ζυγωματικά.

Το concealer είναι ένα πασπαρτού καλλυντικό, θέλουμε να προσφέρει φωτεινότητα στο δέρμα, να εξαλείφει τυχόν μαύρους κύκλους, να κρύβει την ερυθρότητα και φυσικά να καλύπτει οποιαδήποτε θαμπάδα στο πρόσωπο.

Τα creamy concealer είναι μία ιδανική επιλογή. Αν εφαρμοστεί η κατάλληλη ποσότητα, με σωστό τρόπο, δε δημιουργούν γραμμές, δε σπάει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ προσφέρει την ιδανική κάλυψη, την οποία χτίζουμε προσθέτοντας προϊόν. 

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας concealer που γράφουν άψογα στην επιδερμίδα. Δοκιμάστε τα στο εσωτερικό των χεριών σας και βρείτε αυτό που ταιριάζει άψογα στην επιδερμίδα σας.

Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Concealer
L'Oréal Paris Infallible Full Wear Waterproof Concealer
Maybelline New York Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer
NYX Professional Makeup HD Photogenic Liquid Concealer
Pat McGrath Labs Skin Fetish Sublime Perfection Concealer
YSL Touche Éclat All-Over Brightening Concealer Pen

SHARE