στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
THE XMAS GIFTS

Beauty αγορές κάτω των 20, για να ξεκινήσεις να συγκεντρώνεις τα xmas gifts


Η αντίστροφη μέτρηση για την περίοδο των Χριστουγέννων έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ μερικοί οργανώνονται από τώρα για τα δώρα που θα προσφέρουν, σε δικούς τους ανθρώπους.

Η επιλογή beauty προϊόντων είναι πάντα μία έξυπνη λύση. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, ενώ έστω και ελάχιστα να γνωρίζετε τον παραλήπτη, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τι θα τον ικανοποιήσει.

Ένα κραγιόν, μία μάσκαρα, μία κρέμα σώματος, eye patches ή και μάσκα προσώπου, ενώ μπορείτε να πάτε και σε πιο προσωπικά δώρα και να επιλέξετε ένα άρωμα ή ακόμα και μία ενυδατική κρέμα.

Πείτε ναι σε safe επιλογές. Για παράδειγμα ένα κραγιόν, στις αποχρώσεις που επιλέγει ο παραλήπτης ή μία μάσκαρα είναι πάντα χρήσιμα. Ποιος φεύγει από το σπίτι του χωρίς βαμμένα χείλη και τονισμένες βλεφαρίδες; Μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε δύο ή και τρία προϊόντα μαζί, για να κάνετε ένα mini gift set ή ακόμα και να βρείτε έτοιμο - μία βόλτα στα Sephora θα σας γεμίσει ιδέες για πακέτα προϊόντων.

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε οικονομικές προτάσεις, με κόστος κάτω των 20 ευρώ. Brands όπως L'Occitane, MOLTON BROWN, Ilia, Nuxe, Caudalie αλλά και στα καταστήματα ομορφιάς Sephora, προσφέρουν πακέτα με προϊόντα σε mini sizes, τα οποία είναι ιδανικά για δώρα Χριστουγέννων. Στο κολάζ που ακολουθεί σας δείχνουμε το packaging και σας εμπνέουμε να κάνετε τη βόλτα σας, για να δείτε τι ταιριάζει και τι θα ικανοποιήσει τον παραλήπτη.

Caudalie
Ilia διαθέσιμο στα Sephora
Molton Brown
The Body Shop
NUXE
L'Occitane
SHARE