Μάσκα λάμψης για το πρόσωπο.
Photo: Instagram @haileybieber
12|02|2024 08:21
SHARE
LED MASKS

Τι είναι οι led μάσκες προσώπου και γιατί πρέπει να τις εντάξετε στη skincare ρουτίνα σας


Σίγουρα έχετε παρατηρήσει στα social media, influencers να φοράνε μάσκες με κόκκινο ή μπλε φως και ουσιαστικά να χαλαρώνουν.

Όπως διαβάζουμε σε tabloids και φυσικά ενημερωνόμαστε, μέσα από νέα λανσαρίσματα, οι led μάσκες είναι το απόλυτο skincare gadget της σεζόν.

Η χρήση μιας μάσκας LED για λίγα λεπτά την ημέρα προσφέρει πολλά περισσότερα, από μία απλή αίσθηση δροσιάς. Ουσιαστικά πρόκειται για smart συσκευές που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, καταπολεμούν τη φλεγμονή και αφήνουν το δέρμα πιο υγιές και λαμπερό. 

Πώς συμβαίνει αυτό

Η θεραπεία με φως LED περιλαμβάνει την έκθεση του δέρματος σε διαφορετικά μήκη κύματος φωτός, καθένα από τα οποία έχει διαφορετική επίδραση στο δέρμα (για αυτό υπάρχουν διαφορετικά χρώματα).

Δεν είμαστε σίγουροι αν οι μάσκες LED που μπορείτε να προμηθευτείτε και να έχετε σπίτι σας, θα σας δώσουν τα ίδια αποτελέσματα με αυτά που θα πετύχετε από μια διαδικασία σε δερματολογικό ιατρείο. Ωστόσο είναι μια ιδανική επιλογή, για να διατηρείτε υγιές δέρμα, για χρήση μεταξύ των ραντεβού στο δερματολόγο σας αλλά και για μεγιστοποίηση της θεραπείας που ακολουθείτε.

Πραγματοποιήσαμε έρευνα, με στόχο να ανακαλύψουμε κορυφαίες μάσκες LED για το σπίτι, αξιολογώντας την καθεμία σχετικά με τις ανησυχίες του δέρματος που στοχεύει, την ευκολία χρήσης και τον αριθμό των φώτων LED ανά συσκευή. Δοκιμάσαμε αρκετές για διάστημα περίπου δύο μηνών, λαμβάνοντας υπόψη πόσο αποτελεσματικές είναι και αν ουσιαστικά ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας.

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε προτάσεις και στις περιγραφές σας δίνουμε αναλυτική περιγραφή, για να καταλήξετε αν σας ταιριάζει.

Μπορείτε να επιλέξετε μία LED μάσκα, αφού συμβουλευτείτε και τον δερματολόγο σας ή κάποιον skin expert. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει:

NutriSkin Wrinkle Clearing Light Therapy Face and Neck Mask: Eγκεκριμένη από τους αισθητικούς, αυτή η μάσκα προσώπου και λαιμού βασίζεται σε μπλε και κόκκινο φως για να μειώσει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τις κηλίδες ηλικίας. Με μια σύντομη συνεδρία 15 λεπτών κάθε μέρα, μπορείτε να περιμένετε πιο λαμπερό δέρμα με πιο υγιή όψη και μείωση της εμφάνισης των γραμμών τόσο στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Foreo UFO2: Πλέον αρκούν μόνο 2 λεπτά την ημέρα για να αποκτήσετε απόλυτα καθαρό πρόσωπο που λάμπει από υγεία και ομορφιά! Με τη sonic συσκευή Foreo UFO2τα συστατικά των καλλυντικών περιποίησης επιδρούν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, εξασφαλίζοντας πιο γρήγορη και πολύ πιο αποτελεσματική απορρόφηση των δραστικών ουσιών που περιέχουν οι κρέμες, οι οροί και οι μάσκες.

Η Foreo UFO2 ταυτόχρονα προσφέρει απαλό μασάζ στο πρόσωπο και θεραπεία με φως, ζέστη ή κρύο. Αρκεί να επιλέξετε το πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα αυτή τη sonic συσκευή χειροκίνητα ή μέσω της εφαρμογής για κινητά. Απολαύστε πολυτελή περιποίηση όπως σε ινστιτούτο αισθητικής με την άνεση του σπιτιού σας.

CurrentBody Skin LED Light Therapy Face Mask: Eίναι κατασκευασμένο από πατενταρισμένη εύκαμπτη σιλικόνη, έτσι κυριολεκτικά τυλίγεται γύρω από το πρόσωπό σας. Όχι μόνο αυτό κάνει την όλη εμπειρία πιο άνετη, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι η επιδερμίδα σας δουλεύεται πιο ομοιόμορφα από το φως LED. Χρειάζεται να το χρησιμοποιείτε μόνο τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.





SHARE