κρέμα σώματος βανίλια
Φωτογραφία: Instagram/ @sir_thelabel
VANILLA

Super ενυδατικές κρέμες σώματος με λαχταριστό άρωμα βανίλιας


Αυτή η αίσθηση της εφαρμογής κρέμας σώματος, μετά το μπάνιο είναι μοναδική και ασύγκριτα απολαυστική.

Ιδιαίτερα τον χειμώνα, που το δέρμα μας είναι πιο ξηρό, νιώθουμε πιο έντονα την ανάγκη να εφαρμόσουμε ένα προϊόν και να «ξεδιψάσουμε» την επιδερμίδα μας. Να προσφέρουμε ένα boost υγρασίας και να δούμε την πιο λαμπερή, ενυδατωμένη όψη του σώματος μας.

Εκτός από την ενυδατική υφή, αναζητάμε πάντα και το κατάλληλο άρωμα. Βλέπετε, αν η κρέμα σώματος την κατάλληλη μυρωδιά, μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και το άρωμά σας -ιδιαίτερα αν προτιμάτε μια πιο διακριτική εσάνς στο σώμα σας.

Για αυτήν την εποχή, με τη θερμοκρασία να παραμένει κάτω από τους 20-25 βαθμούς, αναζητάμε ζεστές και οικείες μυρωδιές, που αγκαλιάζουν το σώμα και προσφέρουν μία cozy, comfort αίσθηση, που ταιριάζει απόλυτα στο mood της εποχής.

Η βανίλια είναι η πρώτη αγαπημένη μυρωδιά του φθινοπώρου και υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά που τιμούν το συγκεκριμένο συστατικό, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 5 top ενυδατικές κρέμες σώματος με βασικό συστατικό τη βανίλια. Χαρίζουν βελούδινη υφή στην επιδερμίδα και προσφέρουν ένα μοναδικό άρωμα.

The Body Shop, Chocolate & Vanilla
Bioten, Belover Vanilla
Luxurious Vanilla Madagascar
Nivea, Vanilla
Dove, Pure Pampering Vanilla
SHARE