Επιδερμίδα
Φωτογραφία: @rouje
THE LIP BALM

Το προϊόν που ενυδατώνει και ενισχύει φυσικά το σχήμα των χειλιών


Με την πανδημία να κυριαρχεί σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεχάσαμε αρκετές καθημερινές μας συνήθειες, μέσα σε αυτές ήταν και η εφαρμογή κραγιόν.

Το βασικό προϊόν στο γυναικείο νεσεσέρ μπήκε για αρκετό διάστημα στο περιθώριο, καθώς με τη μάσκα δεν υπήρχε νόημα να έχουμε βαμμένα τα χείλη μας.

Αντιθέτως, τα ενυδατικά balms ήταν αυτά που χρειαζόμασταν ακόμα περισσότερο, δεδομένου ότι είχαμε την ιδανική, ενυδατική υφή στα χείλη μας, μέσα από την μάσκα. 

Εκτός όμως από την πανδημία, την άνοδο των lip balm σηματοδότησε και η φυσικότητα που μονοπωλεί στα beauty trends τα τελευταία χρόνια. Τα έντονα, bold χείλη, το περίγραμμα, τα glossy lips και πολλές ακόμη προτάσεις για εντυπωσιακά χείλη, έμειναν για λίγο στο περιθώριο. Αντικαταστάτης ήταν τα ενυδατωμένα, απαλά, ελαφρώς ζουμερά χείλη. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με lip balms που περιέχουν χρώμα.

Τα εφαρμόζουμε με το δάχτυλο μας, κάνοντας απαλές, ταμποναριστές κινήσεις και βγαίνοντας ελαφρώς εκτός περιγράμματος για να δίνει πιο γεμάτο το σχήμα τους. 

Επιπλέον στην αγορά υπάρχουν lip balm με συστατικά που όπως η μέντα, που δίνουν plump εφέ και τα χείλη δείχνουν πιο γεμάτα, πιο juicy για τις επόμενες ώρες. Βασικό χαρακτηριστικό, αυτό το αίσθημα καψίματος που αισθανόμαστε στα χείλη, από το πρώτο λεπτό εφαρμογής.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί επιλέξαμε κάποια αγαπημένα lip balms και σας τα παρουσιάζουμε για τις επόμενες αγορές σας. Είναι διαθέσιμα σε ποικίλες αποχρώσεις, ενώ όλα ενυδατώνουν και δημιουργούν το τέλειο, φυσικό, ζουμερό αποτέλεσμα που αναζητούμε οι περισσότεροι αυτό το διάστημα.

Korres Lip Balm
Dior Lip Glow
Estee Lauder Lip Balm
Sephora Peach Lip Balm
EOS Lip Balm
Skin Labo Lip Gloss+
Flower Balm
Η σειρά με την οποία έχουν μπει τα προϊόντα είναι τυχαία.

Extra Tip: Λόγω των ενυδατικών συστατικών, τα lip balms πρέπει να ανανεώνονται συχνά, ιδιαίτερα αν θέλουμε τα χείλη μας να έχουν αυτό το διακριτικό χρώμα που προσφέρουν. Τα έχουμε πάντα μαζί μας, στην τσάντα μας και όποτε χρειαστεί τα ανανεώνουμε, ενώ τα εφαρμόζουμε και κατά την skincare ρουτίνα μας, για να διατηρούμε απαλή και ενυδατωμένη υφή.

SHARE