στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Instagram/ @evedumon
PERFUME STORIES

5 μεθυστικά αρώματα που κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ -Διαρκούν πολύ, μυρίζουν υπέροχα


Το άρωμα είναι το προϊόν που προσαρμόζεται στην προσωπικότητα, στη διάθεση και στην εποχή.

Πολλές beauty addicts παραδέχονται ότι, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το άρωμα ήταν το μόνο προϊόν ομορφιάς που συνέχιζαν να φορούν καθημερινά, καθώς τούς έφτιαχνε τη διάθεση.

Η αλήθεια είναι ότι, αρκεί ένας ψεκασμός για να ανανεωθεί ολόκληρη η εμφάνισή μας. Γι' αυτό άλλωστε, το άρωμα, είναι το προϊόν που ψεκάζουμε στο τέλος, αφού έχουμε ντυθεί και βαφτεί. Ολοκληρώνει την εμφάνισή μας και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την ημέρα μας ή τη βραδιά μας.

Τον χειμώνα θέλουμε τα πιο βαριά αρώματα, νότες όπως το κεχριμπάρι και το musk πρωταγωνιστούν, ενώ εξαιρετικές επιλογές αποτελούν τα gender free αρώματα.

Η αγορά καλύπτει όλα τα γούστα, τόσο σε επίπεδο συστατικών, όσο και στο οικονομικό, αφού υπάρχουν αρώματα που είναι αρκετά ακριβά, ενώ υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές.

Μετά από έρευνα καταλήξαμε σε οικονομικά αρώματα που μένουν αναλλοίωτα στην επιδερμίδα για ώρες. Αρώματα που μπορείτε να επιλέξετε αυτήν την περίοδο, που διανύουμε την καρδιά του χειμώνα.

Εκλεπτυσμένες μυρωδιές που θα λατρέψετε, χωρίς να ξοδέψετε περισσότερα από 20 ευρώ. Ανακαλύψτε τα στο κολάζ που ακολουθεί:

Fresh Line, Orpheus & Eurydice: Ένα έντονο άρωμα που μένει αναλλοίωτο στην επιδερμίδα για ώρες, ενώ όποιος το μυρίσει θα θέλει σίγουρα να το ψεκάσει επάνω του.
Zara, Ebony Wood: Η gender free πρόταση των Zara είναι η δική μας αγαπημένη επιλογή, στην κατηγορία των οικονομικών αρωμάτων.
Avgerinos, Baby Talc: Ένα πουδρέ, καθαρό άρωμα για όσους θέλουν γλυκιές μυρωδιές στο δέρμα τους.
Nuxe, Rare de the: Το καλοκαίρι εγκλωβισμένο σε ένα μπουκάλι, με νότες που εξάπτουν την φαντασία.
Caudalie, The Des Vignes: Σαν ένα καλό κρασί που θέλουμε να πίνουμε ξανά και ξανά, έτσι και το συγκεκριμένο άρωμα της Caudalie θα θέλετε να το φοράτε συνεχώς.

SHARE