Δέσποινα Βανδή
Photo: Instagram @desp1navandi
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Μυστικά μακιγιάζ: Πώς να αντιγράψεις το eye makeup look της Δέσποινας Βανδή


Μας εντυπωσιάζει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση, επίσημη αλλά και καθημερινή, ενώ γνωρίζει καλά ποια είναι τα δυνατά χαρακτηριστικά της και τα τονίζει ολόσωστα με το μακιγιάζ που επιλέγει.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες, η οποία διαθέτει εκατομμύρια fans παγκοσμίως. Τη θαυμάζουμε on stage, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει και το τηλεοπτικό ντεμπούτο της σε ψυχαγωγικά shows αλλά και σε ταξιδιωτικές εκπομπές.

Πάντα περιποιημένη, πάντα προσεγμένη, με το κατάλληλο μακιγιάζ ανά περίσταση. Προτιμάει να τονίζει το πιο δυνατό σημείο στο πρόσωπο της, που είναι φυσικά τα μάτια της.

Τα αμυγδαλωτά της μάτια είναι ιδανικά για smokey look, το οποίο η ίδια προτιμάει σχεδόν στις περισσότερες εμφανίσεις.

Τονίζοντας με πιο σκούρα σκιά τις εξωτερικές γωνίες των ματιών και επιλέγοντας πιο ανοιχτές αποχρώσεις για το κέντρο των κινητών βλεφάρων και φυσικά μολύβι για τις άνω και κάτω ρίζες, η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά makeup looks στην ελληνική τηλεόραση.

Η μάσκαρα είναι η πινελιά που ολοκληρώνει το μακιγιάζ των ματιών της και δίνει βάθος στο βλέμμα της, ενώ εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα κοψίματα σε φυσική απόχρωση, στα ζυγωματικά της και φυσικά τα τονισμένα με μολύβι και κραγιόν χείλη της, που φέρουν την απόλυτη ισορροπία με τα έντονα μάτια της.

Πολλές φορές, τις κάτω εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων τις τονίζει με σκιά και όχι με μολύβι:

Τονίζει πάντα και το σχήμα των φρυδιών της, για ένα πιο ολοκληρωμένο eye makeup look:

Η σκιά στις εξωτερικές γωνίες των ματιών της είναι σε γωνία, για να αναδείξει το το βλέμμα της:

Αγαπάει τις γήινες αποχρώσεις και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζουν απόλυτα:

Το έντονο μακιγιάζ στα μάτια είναι το look που της ταιριάζει απόλυτα:

SHARE