κρέμες ματιών
Φωτογραφία: Ben Scott/ Unsplash
EYE PATCHES

Eye patches που χαρίζουν γρήγορη ενυδάτωση και λάμψη στη δύσκολη περιοχή των ματιών


Ένα από τα πιο instagrammable beauty προϊόν είναι αναμφισβήτητα οι μάσκες προσώπου αλλά και τα eye patches.

Influencers, beauty editors και stars του Χόλιγουντ χαλαρώνουν σε διάφορα μέρη του σπιτιού τους, κάνοντας τα beauté τους, φορώντας τις μάσκες προσώπου τους.

Μια μάσκα προσώπου μπορεί να χαρίσει πολλά ευεργετικά συστατικά στην περιοχή των ματιών, όμως για πιο στοχευμένη δράση, τα eye patches είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.

Δεδομένου της χρήσης οθονών -κινητά, υπολογιστές, tablets- η περιοχή των ματιών χρειάζεται εντατική περιποίηση, για να ελαχιστοποιήσουμε την ύπαρξη μαύρων κύκλων αλλά και να μειώσουμε τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Επομένως, είναι αναμενόμενη η αύξηση της χρήσης μάσκας ματιών που παρατηρείται στην εποχή μας. Αυτό οδήγησε και τις εταιρίες να κυκλοφορήσουν ακόμα περισσότερα προϊόντα για τα μάτια, που πραγματικά αξίζουν την προσοχή μας.

Στοχεύουν στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, του πρηξίματος που εμφανίζεται νωρίς το πρωί όταν ξυπνάμε αλλά και στην αλλαγή της υφής που αντιμετωπίζουν τα ευαίσθητα δέρματα.

Δοκιμάστε να φυλάξετε τις προτάσεις που ακολουθούν στο ψυγείο σας. Το καλοκαίρι είναι τρομερά ανακουφιστικό να ακουμπάτε στην περιοχή των ματιών δροσερά eye patches και να απολαμβάνετε τα οφέλη τους.

Youth Lab Peptides Spring Hydragel Eye Patch
Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask
Patchology FlashPatch Restoring Night Eye Gels

Belif First Aid 360 Eye Care Mask
Sisley Paris Eye Contour Mask
PIXI FortifEYE Eye Patches
SHARE