Γυναίκα με ξανθά μαλλιά και eyeliner
Φωτογραφία: Shutterstock
THE TOP EYELINER LIST

Eyeliner με αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα -Σχηματίζουν την τέλεια γραμμή


Το eyeliner έχει τους δικούς του κανόνες. Ένα αποτέλεσμα με διάρκεια δεν προκύπτει τόσο εύκολα.

Ενα ποιοτικό eyeliner με επαγγελματικό αποτέλεσμα, δεν στεγνώνει και δεν τρέχει εύκολα, κι έχει πινέλο που δημιουργεί γραμμή με το ιδανικό πάχος. Ακόμα και οι γυναίκες που δεν έχουν σταθερό χέρι, μπορούν να έχουν άρτιο αποτέλεσμα.

Στην αγορά, υπάρχουν πολλά διαφορετικά eyeliner: υγρό με πινέλο, σε μορφή μαρκαδόρου, compact τα οποία εφαρμόζονται με flat πινέλο, αλλά και μολύβια-eyeliner.

Όταν το δέρμα είναι στεγνό, το eyeliner στρώνει πολύ καλύτερα, γι' αυτό πολλές γυναίκες εφαρμόζουν πούδρα ή προτιμούν να μην έχουν εφαρμόσει κανένα άλλο προϊόν προηγουμένως (concealer, foundation).

Κάνοντας μία μικρή έρευνα στην αγορά, καταλήξαμε σε 5 eyeliner που έχουν τα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητά κάθε γυναίκα στο συγκεκριμένο «δύσκολο» προϊόν.

Εύκολα στην εφαρμογή τους, με διάρκεια, χωρίς να «σπάνε» ή να τρέχουν στη διάρκεια της ημέρας.

Δοκιμάστε τα παρακάτω:

Benefit Roller Liner Liquid Eyeliner: Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε ένα ακόμη προϊόν από την Benefit, εκτός από αυτά για τα φρύδια, τότε θα μιλήσουμε γι' αυτό το eyeliner. Διαρκεί όλη μέρα, στεγνώνει σε δευτερόλεπτα, εφαρμόζεται ομαλά χωρίς να δημιουργεί παχιά άκρη. Με άλλα λόγια το τέλειο cat-eye look.

Nyx That's The Point Eyeliner: Η εταιρεία NYX διαθέτει πολλά eyeliner, όμως αυτό πραγματικά ξεχωρίζει. Διαθέτει ιδανικό πινέλο για άψογη εφαρμογή και διαρκεί όλη ημέρα, σα να βάψατε το μάτι σας μερικά λεπτά πριν.

Essence 24ever Ink Liner: Αν αναζητάτε διάρκεια και super matte αποτέλεσμα στη γραμμή eyeliner, η essence έχει δημιουργήσει το ιδανικό προϊόν για εσάς.

Shiseido MicroLiner Ink: Αν αγαπάτε τη λεπτή γραμμή και αν θέλετε το μακιγιάζ να μοιάζει επαγγελματικό, τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε στο Shiseido Microliner. Δεν είναι τόσο υγρό, με αποτέλεσμα να μην τρέχει καθόλου και να δημιουργεί ακριβώς τη γραμμή που σχηματίζετε.

Tom Ford Eye Defining Pen: Ένα από τα καλύτερα eyeliner που μπορείτε να επιλέξετε. Διαρκεί όλη την ημέρα, ενώ διαθέτει άψογο πινέλο για τέλεια εφαρμογή. Το συγκεκριμένο προϊόν θα αργήσετε να το ανανεώσετε, αφού η ποσότητα χρώματος που περιέχει είναι αρκετή και διαρκεί για μέρες.

SHARE