λαδάκια προσώπου
Φωτογραφία: Instagram/ @anjawk
MIRACLE OILS

8 λαδάκια προσώπου που χαρίζουν ασυναγώνιστη λάμψη και φρεσκάδα


Υπάρχει πλέον τόσο μεγάλη ποικιλία στα λάδια προσώπου, που είναι δεδομένο ότι υπάρχει το κατάλληλο προϊόν για κάθε τύπο δέρματος: με τάση ακμής, λιπαρό και ξηρό.

Το λάδι προσώπου είναι ένα πολυτελές προϊόν περιποίησης δέρματος. Είτε πρόκειται για λάδι αγριοτριανταφυλλιάς, λάδι argan, λάδι marula ή έλαιο blue tansy, τίποτα δεν είναι πιο ενυδατικό και αναζωογονητικό από ένα λάδι προσώπου. Τα πλούσια έλαια προσώπου είναι κατάλληλα για τους περισσότερους τύπους δέρματος -ναι, ακόμα κι αν έχετε μικτό δέρμα ή λιπαρό δέρμα και είστε επιρρεπείς στην ακμή- και η ενσωμάτωσή τους στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει, για τέλεια υφή και λάμψη.

Βραχυπρόθεσμα, θα αποκτήσετε μία εκθαμβωτική λάμψη, ενώ η υφή του προσώπου θα αλλάξει εντελώς. Μάλιστα με τακτική χρήση, το λάδι προσώπου ενισχύει την υγεία του δέρματος και το κάνει πιο σφριγηλό.

Το βασικό tip όταν χρησιμοποιείτε καθαρό λάδι προσώπου είναι να χρησιμοποιείτε λίγο. Ένα μπουκάλι θα πρέπει να σας κρατήσει μήνες.

Τι σημαίνει όμως καθαρό λάδι;

Ένα καθαρό λάδι προσώπου σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πρόσθετα συστατικά όπως το άρωμα. Ωστόσο, στην αγορά υπάρχουν έλαια που περιέχουν ενεργά συστατικά όπως οξέα για να βοηθήσουν στην ακμή, τις λεπτές γραμμές και σε άλλες «ανησυχίες» του δέρματος.

Τα λάδια προσώπου έχουν μία σημαντική διαφορά από άλλα ενυδατικά προϊόντα, όπως οι κρέμες και οι λοσιόν. Τα έλαια μπορούν να βοηθήσουν στην αναπλήρωση του στρώματος λιπιδίων. Αυτό συνεπάγεται με τη δημιουργία ισχυρού φραγμού του δέρματος, που θα εμποδίσει τη διαφυγή του νερού, διατηρώντας επομένως το δέρμα ενυδατωμένο.

Στο κολλάζ που ακολουθεί συλλέξαμε τα καλύτερα λάδια προσώπου, που σας προτείνουμε να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης.

Youth to the People Superberry Hydrate + Glow Oil
The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil
Summer Fridays Heavenly Sixteen All-in-One Face Oil
La PrairieSkin Caviar Nighttime Oil
Omorovicza Miracle Facial Oil
Kiehl's Midnight Recovery Concentrate
Korres Wild Rose Vitamin C Active Brightening Oil
Drunk Elephant Virgin Marula Luxury Facial Oil
SHARE