Ξανθιά γυναίκα με μαύρο δερμάτινο jacket
Φωτογραφία: Shutterstock
FALL 2020 MAKEUP TIPS

Το προϊόν που αντικαθιστά το foundation για το Φθινόπωρο του 2020


Πολλά έχουν αλλάξει στον κόσμο της ομορφιάς, τα τελευταία χρόνια.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει γίνει μία επανάσταση και η φυσική ομορφιά είναι αυτή που κερδίζει με διαφορά από κάθε makeup look.

Διάσημοι makeup artists σε catwalks κορυφαίων σχεδιαστών δημιουργούν στα μοντέλα flawless looks ή τα αφήνουν ακόμα και makeup free, χτενίζοντας απλά τα φρύδια τους προς τα πάνω και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα τους.

Για το Φθινόπωρο του 2020 ισχύει κάτι ανάλογο. Θέλουμε φυσικά looks και όχι βαριά προϊόντα.

Η βάση του μακιγιάζ θα θυμίζει έντονα την καλοκαιρινή, θα είναι ανάλαφρη και λεπτόρρευστη.

Η φυσική ομορφιά πρωταγωνιστεί στο Ιnstagram:

https://www.instagram.com/p/CBYq2qWlSva/
https://www.instagram.com/p/CCnq8DFDOpY/
https://www.instagram.com/p/CBilcInqMA4/

Μάλιστα πολλοί makeup artists προτείνουν να βάλουμε στην άκρη για τα καθημερινά μας looks το foundation και να πάρουμε στα χέρια μας το concealer.

Το συγκεκριμένο πολυχρηστικό προϊόν θα έρθει να καλύψει μαύρους κύκλους και τυχόν σημάδια στο πρόσωπο. Θα εφαρμοστεί τοπικά, σε ελάχιστη ποσότητα με απαλές ταμποναριστές κινήσεις και θα κρύψει μόνο αυτά που ενοχλούν την κάθε γυναίκα, για να δείχνει η επιδερμίδα της αψεγάδιαστη.

Στη συνέχεια, τα υπόλοιπα βήματα του μακιγιάζ γίνονται κανονικά, μόνο που κάθε προϊόν εφαρμόζεται σε καθαρή επιδερμίδα και όχι σε βάση μακιγιάζ, δηλαδή σε κάποιο foundation.

Αφήνουμε την επιδερμίδα μας να αναπνεύσει, αφήνουμε το πρόσωπό μας makeup free:αυτό είναι το beauty challenge που έρχεται να κατακλύσει το 2020 και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει!

SHARE