Ζέτα Μακρυπούλια
Photo: Instagram @zeta_makripoulia_official
GIRLY ZETA

Το πιο girly natural makeup look το είδαμε στη Ζέτα Μακρυπούλια


Ζέτα Μακρυπούλια, μία από τις ωραιότερες παρουσιάστριες, ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της και τα ξανθά της μαλλιά κάνουν κάθε look της να ξεχωρίζει, ενώ είναι πάντα καλοντυμένη, με υπέροχα hairlooks και εξαιρετικό μακιγιάζ.

Αποφεύγει πάντα τις υπερβολές, άλλωστε είναι περιττές για την ομορφιά της. Ποτέ δεν την έχουμε δει με ένα υπερβολικό hairstyle ή με ένα μακιγιάζ βαρύ, που δεν μπορεί να υποστηρίξει. Πάντα κρατάει ισορροπίες ανάλογα την περίσταση και φυσικά ξέρει πάντα ποια χαρακτηριστικά να τονίσει και με ποιο τρόπο.

Σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις στο Ρουκ Ζουκ επέλεξε το απόλυτο girly-chic makeup look. Ένα μακιγιάζ που ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα της. Ένα μακιγιάζ απαλό, σε ροζ pale αποχρώσεις ιδανικό για επίσημες αλλά και απλές εμφανίσεις.

Η ροζ σκιά κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος των κινητών βλεφάρων της, ενώ για το κέντρο επέλεξε μία πιο απαλή, λευκή με διακριτική λάμψη. Η μάσκαρα ήταν η πινελιά που έδωσε βάθος στο βλέμμα της και ισορρόπησε το απαλό μακιγιάζ των ματιών της. Ροδαλά, υγιή μήλα σε ροζ απόχρωση και ένα κραγιόν σε φυσικό τόνο για τα σαρκώδη χείλη της ολοκλήρωσαν το μακιγιάζ της.

Ένα μακιγιάζ ιδανικό να αντιγράψουν γυναίκες με ανάλογα χρώματα της Ζέτας Μακρυπούλια που θέλουν να υιοθετήσουν girly-chic διάθεση στην εμφάνισή τους.

SHARE