Διάφανα χείλη
Photo: instagram @ rouje
HAIR MIST

Τα ωραιότερα hair mist για την άνοιξη -Ανάλαφρα, με έντονο άρωμα


Το άρωμα είναι το προϊόν που ολοκληρώνει την εμφάνιση μας.

Τα σημεία που ψεκάζουμε το άρωμα είναι συγκεκριμένα. Το εσωτερικό των χεριών μας, ο λαιμός και φυσικά τα μαλλιά.

Στα μαλλιά μπορούμε να ψεκάζουμε το άρωμα μας ή να εφαρμόζουμε hair mist. Ουσιαστικά είναι αρώματα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για τα μαλλιά. Όπου και αν τα ψεκάσουμε, δε λαδώνουν, δε χαλάνε το χτένισμα, δεδομένου ότι δεν υπερβάλλουμε με την ποσότητα.

Είναι πολύ πιθανό, το άρωμα που φοράτε στην καθημερινότητά σας, να υπάρχει διαθέσιμο και σε hair mist. Πολλά, γνωστά brands κυκλοφορούν exclusive συλλογή hair mist και πραγματικά κάποιες επιλογές είναι καταπληκτικές.

Από το κλασικό Coco Mademoiselle του οίκου Chanel, μέχρι τις gender free επιλογές του οίκου Diptyque, στο κολάζ που ακολουθεί έχουμε εξαιρετικές προτάσεις. Προτάσεις που χωράνε στην τσάντα που έχετε μαζί σας και έτσι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείτε να ψεκάσετε το άρωμα στα μαλλιά σας.

gisou
Narciso Rodriguez
Miss Dior
Jo Malone
Diptyque
Chanel

Extra Info: Τα hair mist είναι πιο απαλά από τα αρώματα. Ωστόσο, δεδομένου ότι ψεκάζονται στα μαλλιά, το άρωμα μένει για ώρες, αναλλοίωτο.
Αν σας αρέσουν τα απαλά αρώματα, το hair mist είναι ιδανικό, ιδιαίτερα για την καλοκαιρινή περίοδο που αποφεύγουμε τα βαριά αρώματα.

SHARE