στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Instagram/ @annarvitiello
SUMMER MANI

Το κομψό χρώμα για τα νύχια που κάνει αντίθεση με το πρώτο μαύρισμα του καλοκαιριού


Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά και η θερμοκρασία απαιτεί τις πρώτες βουτιές στην παραλία.

Στις απαιτήσεις του καιρού προσαρμόζονται τα πάντα. Στιλ, ομορφιά, άκρα, όλα μπαίνουν στο κατάλληλο mood και φυσικά βασικό στοιχείο το μαύρισμα.

Δε χρειάζεται καν να πάμε στην παραλία για να μαυρίσουμε. Στη χώρα μας, έχουμε το προτέρημα να κάνουμε βόλτα και η επιδερμίδα μας να σκουραίνει δύο με τρεις τόνους, ήδη από το Μάιο.

Στο κομμάτι περιποίησης άκρων, θέλουμε χρώματα που κάνουν αντίθεση με το μαύρισμα, κάτι που το αναδεικνύει και δίνει πιο sexy αισθητική.

Ήρεμες αποχρώσεις, όχι έντονες που ξεχωρίζουν, που ουσιαστικά παίζουν με τις ισορροπίες και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι επισκεφθήκαμε ήδη κάποιο ελληνικό νησί και κάναμε τις πρώτες μας βουτιές.

Η ιδανική επιλογή… το λευκό ή μάλλον η παλέτα των λευκών αποχρώσεων. Αποφεύγουμε το κλασικό άσπρο, καθώς είναι έντονο και κάπως σκληρό. Πηγαίνουμε στους πιο pale τόνους, σε αυτούς που θυμίζουν κάτι από βανίλια αλλά και σε αυτούς που έχουν έναν τόνο μπεζ ή έναν τόνο ροζ μέσα τους.

Οι αποχρώσεις που ακολουθούν θα σας εμπνεύσουν για το κατάλληλο βερνίκι, ενώ αποτελούν ιδανικές επιλογές για μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ.

Λευκό με έναν τόνο μπεζ.

Ημιδιαφανούς λευκό, με ροζ τόνους.

Κλασικό και αγαπημένο γαλακτερό.

Για όσους αγαπούν τη διακριτική λάμψη.

Και για εκείνους που αναζητούν τα σχέδια.

H τέλεια απόχρωση, που ταιριάζει σε όλους.

Εξίσου αγαπημένο το γαλλικό με λεπτές γραμμές σε διάφορα σχέδια και βάση σε απαλό, γαλακτερό.

SHARE