Γυναίκα με βουργουνδί τοπ
Φωτογραφία: Shutterstock
ΡΟΔΑΛΑ ΜΗΛΑ

Το χρώμα του ρουζ που χαρίζει πιο νεανική όψη στην επιδερμίδα


Πριν μερικά χρόνια, το ρουζ είχε μπει στην άκρη και την θέση του είχε πάρει το bronzer.

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούσαν να δημιουργούν έντονες γωνίες και απέφευγαν το χρώμα στα ζυγωματικά τους, δημιουργώντας έτσι ένα πιο αυστηρό makeup look.

Ωστόσο, εδώ και τέσσερις σεζόν, η φυσικότητα έχει επανέλθει και το υγιές look είναι αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα στο μακιγιάζ της.

Βασικό προϊόν για ένα healthy, fresh and bright makeup look, το ρουζ. Είναι το απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ για να έχουμε νεανική, ροδαλή, υγιή, όψη στο πρόσωπό μας.

Όσο πιο ροδαλά είναι τα μήλα μας, τόσο πιο φρέσκο, νεανικό και ξεκούραστο δείχνει το πρόσωπό μας. Και υπάρχει μία απόχρωση που μπορεί να μας χαρίσει αυτό το ροδαλό χρώμα.

Το ρουζ στο απαλό ροζ, τριανταφυλλί χρώμα είναι η ιδανική απόχρωση για να αποκτήσουμε νεανική όψη στο μακιγιάζ μας.

Tip: Το ροζ ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες. Οι πιο καστανές μπορούν να επιλέξουν την πιο σκούρα απόχρωσή του, ενώ οι πιο ξανθές την ανοιχτή:

Το εφαρμόζουμε στο κέντρο των μήλων μας. Χαμογελάμε και τοποθετούμε το πινέλο του ρουζ, στο κέντρο των μήλων. Στη συνέχεια, τραβάμε το ρουζ και το σβήνουμε με φορά προς τις ρίζες των μαλλιών.

Αν αγαπάμε τα κοψίματα, μπορούμε αρχικά να έχουμε δημιουργήσει γωνίες με bronzer ή ένα ρουζ σε φυσική, καφέ απόχρωση και ύστερα από πάνω να εφαρμόσουμε το ρουζ.

Τέλος, για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κρεμώδες ρουζ ή αν επιλέξουμε powder να προσθέσουμε ελάχιστη λάμψη, στο άνω μέρος των ζυγωματικών, στα κόκαλα κάτω από τα μάτια.

H Gucci Westman με κρεμώδες ρουζ:

SHARE