Χάιλι Μπίμπερ
Φωτογραφία: Instagram/ @haileybieber
MUST HAVE

Η αγαπημένη ενυδατική σώματος των stars από τα Sephora μυρίζει καλοκαίρι


Αν σκεφτείτε πόσες διαφορετικές μάρκες κρέμας σώματος υπάρχουν στον κόσμο, είναι εύκολο να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσουν οι καλύτερες.

Όμως, μετά από έρευνα και δοκιμές, κάθε ένας καταλήγει στο δικό του αγαπημένο top5. Επίσης μετράει πάντα και η γνώμη influencers ή των celebrities.

Η Hailey Bieber, η Selena Gomez και η Hilary Duff έχουν εκφράσει δημόσια την αδυναμία τους, για μία ενυδατική κρέμα σώματος, επαινώντας τη για τη μυρωδιά, τη συσκευασία και το πόσο εύκολα απορροφάται από το δέρμα τους.

Ο λόγος για την Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream, μία βόλτα σε ένα κατάστημα Sephora αρκεί για να την ανακαλύψετε. 

«Μου αρέσει αυτή η συσκευασία και μυρίζει καταπληκτικά. Είναι σαν να είμαι στην παραλία. Επιπλέον, έχω εμμονή με οτιδήποτε έχει λάδι καρύδας» τονίζει η Hailey Bieber.

H Selena Gomez με τη σειρά της, είπε πρόσφατα στη βρετανική Vogue ότι τη συγκεκριμένη κρέμα ανακάλυψε ύστερα από ένα ταξίδι. Το δέρμα της ξεφλούδιζε και έψαχνε ένα προϊόν που θα το ανακούφιζε.

Τέλος και η Hilary Duff είπε σε μια συνέντευξη στους New York Times. «Υπάρχει αυτή η σειρά με την οποία έχω εμμονή στα Sephora που ονομάζεται Bum Bum Cream. Μυρίζει τόσο ωραία! Και τώρα έχουν ένα βάλσαμο για τα χείλη, και δεν μπορώ να σταματήσω να τα αγοράζω. Ο γιος μου το μύρισε τις προάλλες και λέει "Μαμά μυρίζει σαν τη Χαβάη"!».

Με τη σειρά μας να αναφέρουμε ότι η Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream βρίσκεται και στη δική μας λίστα με αγαπημένα skincare προϊόντα και μάλιστα σε υψηλή θέση. Το άρωμα, η υφή, το πώς εφαρμόζει και η αίσθηση που αφήνει κατά την εφαρμογή της είναι πραγματικά μοναδική και σας προτείνουμε άμεσα να την δοκιμάσετε και εσείς.

SHARE