Γυναίκες με μανικιούρ κρατούν τσάντες
Η απόλυτη απόχρωση για μανικιούρ /Φωτογραφία: Street Style/Shutterstock
FALL MANICURE TRENDS

Η απόχρωση που θέλουμε για το επόμενο μανικιούρ μας -Είναι το χρώμα που προτιμούν όλα τα It girls


Η απόχρωση που θα επιλέξουμε για το επόμενο μανικιούρ μας είναι αυτή που λατρεύουν όλα τα It girls!

Υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις του κόκκινου που δύσκολα μπορούμε να καταλήξουμε σε αυτή που μας ταιριάζει. Από το σκούρο μπορντό, μέχρι το ανοιχτό πορτοκαλοκόκκινο, υπάρχει τεράστια ποικιλία και σίγουρα καθεμία από εμάς έχει μία αγαπημένη.

Για το φθινόπωρο του 2019, υπάρχει μία κόκκινη απόχρωση που είναι must. Είναι ένα χρώμα, όχι και τόσο συνηθισμένο, το οποίο ταιριάζει απόλυτα σε σταρένιες επιδερμίδες αλλά και στις πιο ανοιχτές κι έχει άκρως φθινοπωρινή διάθεση. Ο λόγος για το κόκκινο-κεραμιδί. Αυτό το «μουντό» κόκκινο έχει τη fall διάθεση που απαιτεί ο καιρός.

Ζεστό, ιδιαίτερο και σίγουρα ασυνήθιστο. το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στις street style εμφανίσεις των it girls. Είναι το χρώμα που θέλουμε να δοκιμάσουμε στο επόμενο μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ. Ταιριάζει σε κοντά, κανονικά νύχια, τετραγωνισμένα ή οβάλ. Σε γενικές γραμμές, τα μακριά νύχια και ιδιαίτερα τα μυτερά, stiletto είναι κάπως ξεπερασμένα, γι' αυτό καλό είναι να τα αποφεύγουμε στην καθημερινότητά μας.

Κάθε εταιρεία έχει την δική της πρόταση για το κόκκινο του φθινοπώρου. Επιλέξαμε κάποιες από τις πιο γνωστές και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. Βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και επιλέξτε την για το επόμενο μανικιούρ σας!

https://www.instagram.com/p/B0rUki7jpIj/?utm_source=ig_embed

Η πρόταση της Essie για το κόκκινο του φθινοπώρου/instagram

https://www.instagram.com/p/B2QRQszoMqE/?utm_source=ig_embed

Η πρόταση της OPI είναι ένα μουντό κόκκινο που πλησιάζει αρκετά το πορτοκαλί/instagram

https://www.instagram.com/p/B3pQ9y0jZRJ/

Καθαρό κόκκινο χρώμα από τη CND για το φθινόπωρο του 2019/instagram

https://www.instagram.com/p/B3pRHcJH1Mn/?utm_source=ig_embed

Κόκκινο με λάμψη είναι η πρόταση της Zoya/instagram

https://www.instagram.com/p/B1w5RXTAuzL/?utm_source=ig_embed

Η πρόταση της China Glaze ένα μουντό κόκκινο που πλησιάζει προς το φούξια/instagram

Extra Info: Πώς μπορείτε να κάνετε μόνες σας μανικιούρ στο σπίτι;

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιστεύουν αρκετές γυναίκες. Χρειάζεται απλά εξάσκηση για να καταφέρετε να απλώσετε σωστά το βερνίκι στα νύχια και τα εξής αξεσουάρ. Ένα μπολ με χλιαρό νερό, μία λίμα, ένα ξυλάκι, μία βάση, ένα βερνίκι-προτιμήστε μία από τις παραπάνω προτάσεις- κι ένα γυαλιστικό.

Καλό είναι να αποφεύγετε να κόβετε μόνες σας τα πετσάκια, μπορείτε απλά να τα σπρώξετε προς τα πίσω. Αν τα βουτήξετε για λίγη ώρα στο νερό και στη συνέχεια τα πιέσετε ελαφρώς προς τα πίσω, θα έχετε την τέλεια βάση για να βάψετε.

Στη συνέχεια, δίνετε το σχήμα που επιθυμείτε και τέλος, τα ενυδατώνετε με λαδάκι νυχιών ή οποιαδήποτε κρέμα. Και τώρα ξεκινάει το βάψιμο, ιδανικά απλώνοντας πρώτα την βάση, στη συνέχεια, δύο στρώσεις από το βερνίκι και τέλος ένα χέρι το γυαλιστικό.

SHARE