Οι πιο festive αποχρώσεις για το μανικιούρ.
Street Style/Photo:shutterstock
FESTIVE MANICURE

Αυτό είναι το απόλυτο manicure για την εορταστική περίοδο - Chic, με festive διάθεση


“It’s beginning to look a lot like Xmas”…και επισήμως πλέον, δεδομένου ότι μπήκαμε στο Δεκέμβριο, ένας μήνας που απαιτεί festive διάθεση.

Τα περιποιημένα άκρα είναι βασικό κομμάτι της εμφάνισης μας, με το μανικιούρ να είναι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο, δεδομένου ότι αυτή την εποχή, αποφεύγουμε τα ανοιχτά παπούτσια - αν και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, είναι τρομερά sexy, για βραδινές εμφανίσεις.

Με τόσες εναλλακτικές στις αποχρώσεις, είναι λογικό κάποιος να μην ξέρει τι να επιλέξει για μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ. Τι χρώμα να επιλέξει, ενώ πρέπει να πει ναι σε κάποιο σχέδιο; Λίγη λάμψη και συγκεκριμένα ένα βερνίκι με shimmer ταιριάζει στη festive σεζόν ή είναι too much;

Αυτές είναι ελάχιστες από τις απορίες που έχει κανείς, την περίοδο των εορτών.

Αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές και επιλέγοντας κλασικές αποχρώσεις, σε αυτό το άρθρο καταλήξαμε στην απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στις γιορτές. Έχει classic and classy χαρακτήρα, ταιριάζει σε κάθε στιλ και προσωπικότητα, ενώ μπορεί να ταιριάξει με casual αλλά και επίσημες εμφανίσεις.

Ο λόγος φυσικά για το μπορντώ. Μία αγαπημένη απόχρωση, την οποία επιλέγουμε κυρίως το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι.

Βρήκαμε insta φωτογραφίες που δικαιολογούν γιατί αυτή η απόχρωση έχει την αίγλη και τη λάμψη που απαιτεί ο Δεκέμβριος. Περιηγηθείτε και βρείτε την μπορντώ απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα σε εσάς.

Με μαύρη γραμμή, για όσους αγαπούν το γαλλικό.

Ανάποδο γαλλικό, για να κάνετε τη διαφορά.

Για όσους αναζητούν λάμψη...

Minimal σχέδιο, για τους λάτρεις των nail art.

Στην πιο σκούρα εκδοχή του.

Μπορντώ, ένα αγαπημένο χρώμα.

SHARE