γυναίκα με μπλε φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/@sophisticatedbox
ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Εμμηνόπαυση: Η skincare σειρά που χρειάζεσαι στη μεγάλη αυτή αλλαγή-πρόκληση της ζωής σου


Κάθε δεκαετία είναι μία νέα πρόκληση για κάθε γυναίκα, καθώς φέρνει -αναπόφευκτα- αλλαγές, στις οποίες καλούμαστε να προσαρμοστούμε.

Βέβαια, μεγαλώνοντας, η αυτοπεποίθησή μας εκτοξεύεται. Αποκτούμε νέες εμπειρίες, βιώνουμε νέα ερεθίσματα και γινόμαστε ουσιαστικά πιο δυναμικές, έτοιμες να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση.

Μεγάλη αλλαγή στη ζωή κάθε γυναίκας είναι και η εμμηνόπαυση. Μία περίοδος όπου το σώμα της αλλά και η διάθεσή της καλούνται να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να προσαρμόσουμε ανάλογα τις συνήθειές της -μια από αυτές αφορά και στη skincare ρουτίνα της.

Ο λόγος; Το δέρμα κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης έχει συγκεκριμένες ανάγκες, χρειάζεται επιπλέον «βοήθεια», με extra συστατικά που θα το ενισχύσουν.

Σε αυτήν την αλλαγή, λοιπόν, έρχεται να προσφέρει τη βοήθειά της η bioten, ως ο πλέον πολύτιμος σύμμαχος της γυναίκας, στη μεγάλη αυτή αλλαγή που λέγεται εμμηνόπαυση.

Η νέα αντιρυτιδική σειρά Nutricalcium είναι αυτή που χρειάζεται κάθε γυναίκα στη skincare ρουτίνα της κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης, για να αποκτήσει το πιο λαμπερό δέρμα που είχε ποτέ της.

Σε μία περίοδο όπου οι ορμόνες προσπαθούν να ισορροπήσουν, κάτι που επιφέρει μεγάλες αλλαγές και στο δέρμα, η bioten Nutricalcium, η νέα αντιρυτιδική σειρά για γυναίκες, κατά ή μετά την εμμηνόπαυση, φέρει τη δύναμη του Calcium -ένα πλήρες και ισχυρό σύστημα περιποίησης προσώπου, για την καταπολέμηση των μετεμμηνοπαυσιακών σημαδιών γήρανσης του δέρματος. 

Κρέμα Ημέρας bioten Nutricalcium
Κρέμα Νυχτός bioten Nutricalcium
Ορός bioten Nutricalcium

Τι κάνει και γιατί μία γυναίκα να την επιλέξει;

Επαναφέρει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος. 

Λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες.

Επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου.

Επιπλέον, διαθέτει τρία πολύτιμα, σημαντικά συστατικά, ασβέστιο, βιταμίνη Β5 και FemiGen+, ένα ισχυρό ενεργό εκχύλισµα φυσικής προέλευσης που βελτιώνει την ελαστικότητα. 

Το πρωτόκολλο περιποίησης εύκολο και γνώριμο για κάθε γυναίκα: Πάντα σε καθαρή επιδερμίδα εφαρμόζουμε ορό και την ενυδατική ημέρας και νύχτας (ανάλογα την ώρα).

Πρόκειται για μια σειρά περιποίησης που θρέφει σε βάθος το δέρμα και το πιο σημαντικό το ενδυναμώνει, κάτι που έχουμε ανάγκη την περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Τι πρέπει να κάνετε; Επενδύστε σε μία σειρά περιποίησης που ανταποκρίνεται στον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, όπως η bioten Nutricalcium και μείνετε πιστοί στη skincare ρουτίνα σας. Δείτε άμεσα ορατά αποτελέσματα, σε μικρό χρονικό διάστημα και νιώστε την επιδερμίδα σας πιο σφριγηλή από ποτέ.

Αναδείξτε τη θηλυκότητά σας με την bioten Nutricalcium, η δική μας πρόταση στη μεγάλη αυτή πρόκληση που ονομάζεται, εμμηνόπαυση!

SHARE