© Ιάσων Παχός @zazeo
KORRES, BLACK PINE
KORRES ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 4D

Η συμμετρία του προσώπου επανέρχεται


40. Tολμώ να πω πως είναι η τέλεια ηλικία για μία γυναίκα. Είναι η ηλικία που η αυτοπεποίθηση της είναι στα ύψη, αφού τα έχει βρει με τον εαυτό της, έχει αγαπήσει το σώμα της, το πρόσωπο της, κάθε μοναδικό χαρακτηριστικό που την κάνει ξεχωριστή.

Είναι η ηλικία που απαιτεί να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας, άρα να τον αγαπήσουμε περισσότερο. Να ψάξουμε περισσότερο για το παντελόνι που κολακεύει τη σιλουέτα μας, αλλά να βρούμε και το παπούτσι που μας κάνει να νιώθουμε άνετες και στιλάτε. Στα 40, οι επισκέψεις στα καταστήματα ομορφιάς δεν σταματούν μόνο στο τμήμα καλλυντικών, αλλά είναι αναγκαία και μια στάση στα προϊόντα skincare. Γιατί η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από θρεπτικά συστατικά, αλλά και ενυδάτωση. Εμείς μπορούμε της προσφέρουμε απλόχερα ό,τι χρειάζεται σε καθημερινή βάση, ακολουθώντας πρωτόκολλα ομορφιάς και επιλέγοντας πάντα τα κατάλληλα προϊόντα.

Προϊόντα ομορφιάς που έχουν ορίσει παγκοσμίως τη σφραγίδα τους και που όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδείξει πώς αντιμετωπίζουν από τη ρίζα τους όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει η γυναικεία επιδερμίδα, σε κάθε ηλικία.

Πρώτος στόχος για τέλεια όψη στα 40, η συμμετρία, η βασική αρχή της φύσης. Ένας κανόνας που κυριαρχεί από τα άνθη, τις συστάδες δένδρων και τα κοχύλια έως τους αστερισμούς, αλλά και μία συνθήκη αρμονικής ομορφιάς από την αρχαιότητα έως σήμερα. 

Ο οίκος ομορφιάς KORRES, το ελληνικό brand που θεωρείται από τα κορυφαία σε διεθνές επίπεδο, φέρει τη συμμετρία σαν πρώτο ζητούμενο στην περιποίηση της επιδερμίδας, κυρίως για τις γυναίκες άνω των 40

Η KORRES εστιάζει στην έννοια της συμμετρίας με την ανανεωμένη συλλογή Μαύρη Πεύκη - η Νο1 συλλογή της KORRES παγκοσμίως.

Μετά από αιώνες, η φύση τελειοποίησε τη συμμετρία και η KORRES την αποκωδικοποίησε μετά από χρόνια ερευνών.

Αποτέλεσμα ήταν η εκπληκτική σειρά Μαύρη Πεύκη, ένα πρωτόκολλο ομορφιάς που επαναφέρει την εικόνα ζωντάνιας, την ελαστικότητα και την καθαρότητα στις γραμμές του προσώπου, σε όλες τις διαστάσεις, με έμφαση στα ζυγωματικά και στο σαγόνι.

Βασικό μυστικό επιτυχίας, η καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™-complex anti-gravity πεπτιδίου, που στοχεύει στην προγερίνη, έναν επιταχυντή γήρανσης, και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών, σε συνέργεια με το πλούσιο σε πολυφαινόλες ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο -ένα αιωνόβιο δέντρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς- είναι οι βασικοί πυλώνες της φόρμουλας. Η δράση αυτής εστιάζει στη σύσφιγξη, στην ανόρθωση περιγράμματος και στο ορατό lifting. Δράση που αποκαθιστά τη συμμετρία του προσώπου, που επαναφέρει τις «καθαρές» γραμμές του.

Και όπως συμβαίνει σε κάθε skincare ρουτίνα, ένα μόνο προϊόν δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται η ακολουθία ενός συγκεκριμένου πρωτοκόλλου ομορφιάς, για το επιθυμητό αποτέλεσμα και η KORRES έχει ένα πλήρες πακέτο προϊόντων στη νέα συλλογή (1) Μαύρη Πεύκη.

Ξεκινώντας από το πρώτο βήμα, μετά τον καθαρισμό του προσώπου φυσικά, συναντάμε το προϊόν-πρωταγωνιστή για την επίτευξη της αρμονίας. Ο λόγος για το νέο εξειδικευμένο Serum Up-Lift Περιγράμματος με ρόλερ μασάζ, για στοχευμένη χρήση σε ζυγωματικά, σαγόνι και λαιμό και άμεσο αποτέλεσμα up-lift περιγράμματος. Το v-shape του προσώπου επανέρχεται και μαζί η απόλυτη συμμετρία.

Ακολουθεί η κρέμα ημέρας προσώπου, η οποία κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, για κανονικές και μικτές επιδερμίδες ή για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Και τα δύο προϊόντα βασίζονται στην τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting.

Και οι δύο κρέμες περιέχουν εκχύλισμα spilanthes acmella που συσφίγγει το δέρμα, ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting, καθώς το εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενδυναμώνει τον επιδερμικό ιστό, κάνοντας το δέρμα πιο ανθεκτικό και μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων.

Όπως συμβαίνει με κάθε δημιουργία του οίκου ομορφιάς, έτσι και η Μαύρη Πεύκη είναι ουσιαστικά ένα επίτευγμα. Ένα επίτευγμα της φύσης, το οποίο περνά από 6 εργαστήρια -από τη φύση στην επιδερμίδα και ξανά πίσω- για να ολοκληρώσει το ταξίδι της.

Πρώτος προορισμός, το Soil Lab, το Εργαστήριο Εδαφολογικής Ανάλυσης

Υπό τις οδηγίες της Δ/νσης Δασών της περιοχής Γρεβενών, η KORRES λαμβάνει τα υποπροϊόντα της αξιοποίησης των κορμών του δένδρου, που ορθώνουν το ανάστημά τους στον ορεινό όγκο της Πίνδου. Η αειφορική διαχείριση του δάσους είναι αυτονόητη.

Σειρά έχει το Extraction Lab ή αλλιώς το Εργαστήριο Εκχυλίσεων

Μέσα από μία zero-waste διαδικασία, η Korres εκχυλίζει την A' ύλη, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικούς διαλύτες. Το εκχύλισμα μαύρης πεύκης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε καλλυντική φόρμουλα από την KORRES, η οποία και εισήγαγε αυτό το ισχυρό αντιγηραντικό φυσικό συστατικό ελληνικής προέλευσης στην παγκόσμια βίβλο συστατικών.

Ακολουθεί το Molecular Lab, το Εργαστήριο Μοριακής Έρευνας

Η νέα σειρά Μαύρη Πεύκη ενισχύεται με την καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ -ένα ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος, εστιάζοντας σε ζυγωματικά και πηγούνι. Η KORRES επαναφέρει τη συμμετρία του προσώπου.

© Ιάσων Παχός @zazeo

Formulation Lab: Εργαστήριο Ανάπτυξης

Ισχυρές φόρμουλες, απολαυστικές υφές και άρωμα 100% φυσικής προέλευσης. Το εξειδικευμένο serum με καινοτόμο ρόλερ μασάζ για άμεση δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting σε σαγόνι, ζυγωματικά και λαιμό, πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια επαναφοράς της συμμετρίας του προσώπου.

Design Lab: Εργαστήριο Σχεδιασμού

Φόρμα, λειτουργικότητα και αισθητική: τα τρία κριτήρια του οίκου KORRES για τη  νέα συσκευασία.

Recycle Lab: Εργαστήριο Ανακύκλωσης

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης σε όλα τα σημεία πώλησης, οι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μετατρέπονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν.

© Ιάσων Παχός @zazeo

(1) Τo εξειδικευμένο Serum και οι δύο Κρέμες Ημέρας είναι τα πρώτα προϊόντα της ανανεωμένης σειράς που θα παρουσιαστούν στην ελληνική αγορά.

Δείτε περισσότερα εδώ.

SHARE