Βικτόρια Μπέκαμ με στράπλες
H εμφάνιση της Βικτόρια Μπέκαμ μέσα στο σπίτι της/ Φωτογραφία: Splash/Ideal Image
VICTORIA BECKHAM

Η Victoria Beckham απογειώνει το πράσινο smokey: Step by step πώς θα το πετύχεις


Το μινιμαλιστικό στιλ της Victoria Beckham είναι κάτι που λατρεύουμε.

Τόσο στις στιλιστικές της προτιμήσεις όσο και στα beauty looks, αποφεύγει τις υπερβολές και τα extreme. Συγκεκριμένα στο μακιγιάζ, προτιμάει τις nude αποχρώσεις, το smokey σε natural αποχρώσεις και τα nude χείλη.

Επιπλέον, το bronzer στις γωνίες του προσώπου της και η mascara στις ρίζες των βλεφαρίδων είναι δύο ακόμη προϊόντα που δεν λείπουν από κανένα makeup look της.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η ίδια μοιράστηκε το απόλυτο smokey look, για μελαχρινές, με σταρένια επιδερμίδα, το Olive Smokey Eye.

Το βασικό προϊόν που χρησιμοποίησε είναι ένα μολύβι ματιών, από την προσωπική της συλλογή μακιγιάζ, σε σκούρο πράσινο χρώμα. Το εφάρμοσε κυρίως στις εξωτερικές γωνίες των ματιών της και το έσβησε με φορά προς τα πάνω, έτσι ώστε να αναδείξει το βλέμμα της. Στο κινητό της βλέφαρο είχε απλώσει nude σκιά, ενώ είχε τονίσει με το πράσινο μολύβι τις άνω και τις κάτω ρίζες της.

Το look της ολοκλήρωσε με nude χείλη -η αγαπημένη της απόχρωση που επιλέγει σχεδόν πάντα- και bronzer στα ζυγωματικά για να αναδείξει τις γωνίες της.

Σε ένα mini video στο instagram έδειξε πώς σβήνουμε το μολύβι και δημιουργούμε αυτό το χαρακτηριστικό ντεγκραντάρισμα. Απλώνοντας ελάχιστο μολύβι και δουλεύοντας το ακόμα και με τα δάχτυλα μας δημιουργούμε το τέλειο smokey εφέ, για τέλεια γωνία ματιών.

Ακολουθήστε τα tips της Victoria Beckham και δημιουργήστε το απόλυτο smokey. Ένα smokey διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει σε γήινες ή γκρι αποχρώσεις.

Ολοκληρώστε το look με mascara στις ρίζες των βλεφαρίδων.

SHARE