μαλλιά φριζάρισμα
Φωτογραφία: Instagram/ @carmensta.cruz
ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ

Αντίο φριζάρισμα -Θαυματουργά σαμπουάν και λαδάκια μαλλιών που «σώζουν» την ημέρα


Αν κάτι δεν θέλουμε από τα μαλλιά μας, αυτό είναι το φριζάρισμα.

Το ερώτημα όμως είναι τι προκαλεί το φριζάρισμα των μαλλιών μας και πώς μπορούμε να το σταματήσουμε;

Το φριζάρισμα προέρχεται από την ανάγκη των μαλλιών να απορροφήσουν υγρασία, λόγω αφυδάτωσης. Άρα όσο περισσότερο ενυδατωμένα είναι, τόσο λιγότερη υγρασία χρειάζεται να απορροφήσουν.

Στην αγορά κυκλοφορούν έξτρα ενυδατικά προϊόντα καθαρισμού αλλά και περιποίησης των μαλλιών, που αντιμετωπίζουν σε βάθος το φριζάρισμα. Επιπλέον όμως, χρειάζεται προσοχή και στο styling.

Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών, υπάρχουν ορισμένες τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξασφαλίσετε μια «μέρα χωρίς φριζάρισμα».

Αν θέλετε να κάνετε τα μαλλιά σας ίσια ή κυματιστά, η εφαρμογή μιας κρέμας styling πριν χρησιμοποιήσετε ένα ζεστό εργαλείο είναι απαραίτητη.

Αν δεν χρησιμοποιείτε πρέσα μαλλιών ή πιστολάκι και τα μαλλιά σας είναι σγουρά με πιο άγρια υφή, δοκιμάστε την εφαρμογή ενυδατικών προϊόντων σε βρεγμένα μαλλιά, αφού πρώτα έχετε σκουπίσει καλά τα μαλλιά τους.

Στο κολλάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε κάποια από τα καλύτερα προϊόντα μαλλιών κατά του φριζαρίσματος -σαμπουάν και λαδάκια- που κυκλοφορούν στην αγορά και σας προτείνουμε να τα εντάξετε στην καθημερινότητά σας.

Δοκιμάστε τα και ίσως δείτε τα μαλλιά σας να... συμπεριφέρονται με τον τρόπο που θέλετε.

Σειρά Pantene Pro-V Minerals ΑΝΤΙΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ
TRESemmé Keratin Shine
L'Oreal Elvive Dream Long
Moroccan Oil Frizz Control
Bumble & Bumble Invisible Oil
OUAI Matte Pomade
Sisley Paris Hair Rituel cream
SHARE