Το κόκκινο κραγιόν είναι must προϊόν για το γυναικείο νεσεσέρ/Photo:Shutterstock
Κόκκινα Χείλη
RED LIPS ALERT

Αυτό το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε κάθε γυναίκα -Έχει βραβευτεί ως το καλύτερο κόκκινο του 2019


Πριν αναφερθούμε στο καλύτερο κόκκινο κραγιόν για το 2019, θα πρέπει να τονίσουμε ότι δε γράφουν το ίδιο στα χείλη, όλα τα κόκκινα κραγιόν. Κάθε ένα είναι διαφορετικό και έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που το κάνει ξεχωριστό.

Ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να είναι σκούρο ή ανοιχτό. Να ανήκει στην κατηγορία των burgundies ή στα πορτοκαλοκόκκινα. Να είναι matte να περιέχει shimmer ή να έχει glossy υφή.

Κάθε ένα κραγιόν, ανεξάρτητα από το χρώμα και την υφή του είναι ιδανικό για μία συγκεκριμένη περίσταση, για κάθε γυναίκα.

Κάποιο μπορεί να είναι το τέλειο κραγιόν για μία εργαζόμενη γυναίκα και το ίδιο για κάποια άλλη, ιδανικό για τις βραδινές εξόδους της. Ένα διαφορετικό κόκκινο μπορεί μία γυναίκα να το φοράει απλά για να κρατάει τα χείλη της ενυδατωμένα και μία δεύτερη να το έχει ως το signature προϊόν σε κάθε makeup look της.

Γυναίκα με κόκκινα χείλη/Photo:Shutterstock

Σε θέμα εφαρμογής, ενυδάτωσης και ιδανικής κόκκινης απόχρωσης που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από ηλικία, χρώμα επιδερμίδας και μαλλιών, νικητής είναι το CoverGirl Exhibitionist Cream Lipstick in Seduce Scarlet.

CoverGirl Exhibitionist Cream Lipstick in Seduce Scarlet


Όπως αναφέρει το "Allure", η πλατφόρμα που ξεχωρίζει τα top προϊόντα της σεζόν και αποδίδει τα βραβεία, είναι ο Great Gatsby των κόκκινων χειλιών.

Ένα κρεμώδες μείγμα τολμηρού κερασί που αγκαλιάζει τα χείλη και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της!

H makeup artist, Violette προτείνει να συνδυάζουμε τα κόκκινα χείλη, με μία μπεζ σκιά με shimmer στο κινητό βλέφαρο. Ελάχιστο ρουζ στα ζυγωματικά και μάσκαρα στις βλεφαρίδες θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό makeup look, ιδανικό για όλες τις ώρες.

Δείτε πώς δημιουργεί το συγκεκριμένο makeup look με κόκκινα χείλη, στο insta-video που ακολουθεί:

https://www.instagram.com/p/B1_GfoSDge8/
SHARE