κόκκινο κραγιόν ζαν νταμάς
Φωτογραφία: Instagram/ @jeannedamas
THE RED LIPS

Φλογερά κόκκινα κραγιόν ιδανικά για κάθε τόνο επιδερμίδας


Το κόκκινο κραγιόν μπορούμε να το περιγράψουμε με πολλά επίθετα: σαγηνευτικό, sexy, εορταστικό, δυναμικό, επαναστατικό, τολμηρό και, φυσικά, εξαιρετικά chic.

Είναι το κραγιόν με τις πολλαπλές προσωπικότητες και αυτό που συνδυάζεται με άπειρα makeup looks, από το πιο απλό, μέχρι το πιο έντονο.

Όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά, τα έντονα κόκκινα χείλη μπορούν να ξυπνήσουν τις αισθήσεις και να ανεβάσουν την ψυχολογία μας. Πολλές διάσημα style icons το αγαπούν και το θεωρούν must στην καθημερινότητά τους -όχι μόνο στις επίσημες εμφανίσεις τους. Μάλιστα, η Gwyneth Paltrow έχει πει χαρακτηριστικά: «Η ομορφιά, για μένα, είναι να νιώθεις άνετα με το δέρμα σου. Ή απλώς ένα κόκκινο κραγιόν».

Δεδομένου ότι πολλοί από εμάς χρειάστηκε να αποχωριστούμε τα κραγιόν μας κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2020 και του 2021, λόγω της πανδημίας, πλέον ζούμε την περίοδο του δυνατού come back τους. 

Σε μία πρωινή βόλτα, σε ένα μεσημεριανό lunch, σε μία χαλαρή συνάντηση με φίλους, στο ετήσιο party του γραφείου, στην οικογενειακή συνάντηση, στο ραντεβού, το κόκκινο κραγιόν είναι το πλέον must προϊόν που πρέπει να επιλέξετε, αν θέλετε να λάμψετε με το μακιγιάζ σας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα κόκκινα σε μπλε τόνους λειτουργούν καλύτερα σε ψυχρά δέρματα, ενώ τα πιο ζεστά μπορούν να επιλέξουν τις πορτοκαλί αποχρώσεις αλλά και τους έντονους burgundy τόνους.

Σε κάθε περίπτωση κανόνες στο μακιγιάζ δεν υπάρχουν. Ο τόνος του δέρματος διαφέρει τόσο πολύ από άτομο σε άτομο, αλλά και ανάλογα την εποχή, που ο καθένας μπορεί να φορέσει την απόχρωση που αισθάνεται ότι του πάει και τον κάνει να νιώθει καλά.

Το κλειδί για να δείχνουμε εντυπωσιακή με οποιοδήποτε makeup look είναι η αυτοπεποίθησή μας!

Στο κολάζ που ακολουθεί επιλέξαμε αγαπημένα κόκκινα κραγιόν, που αξίζει να έχετε στη λίστα σας. Κρατήστε τις προτάσεις που ακολουθούν και είναι δεδομένο ότι με τα παρακάτω προϊόντα, η femme fatale πλευρά σας θα αναδειχθεί στο έπακρον.

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream in Amsterdam,
MAC Matte Lipstick Ruby Woo
Yves Saint Laurent Beauty Rouge Volupté
Dior Addict Lacquer Stick
Tom Ford Lip Colour Cherry Lus
Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Colour in Uncensored
Huda Beauty Liquid Matte Heartbreaker
KVD Vegan Beauty Everlasting Lipstick Outlaw
SHARE