κραγιόν γυναίκες άνω των 50
Φωτογραφία: @annarvitiello
SMART BUY

Το ιδανικό κραγιόν για τις γυναίκες άνω των 50


Έρχεται κάποια στιγμή που η γυναίκα καταλήγει στο τι της ταιριάζει, στο στιλ που θέλει να υιοθετήσει και έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις, τόσο στα ρούχα, όσο και στα προϊόντα μακιγιάζ.

Η θαμπή όψη της επιδερμίδας είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν. Τα προϊόντα skincare και η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας είναι τα δύο βασικά «όπλα» για να αντιμετωπίσουν, όχι μόνο τη θαμπή όψη, αλλά και τα σημάδια γήρανσης.

Επιπλέον, μέσα από το μακιγιάζ μπορούν να προσθέσουν χρώμα στο πρόσωπο τους, να το κάνουν να λάμψει. Το ρουζ -ιδανικά σε matte υφή, χωρίς γυαλάδες και shimmer, καθώς κάνουν πιο έντονες τις ρυτίδες- εφαρμόζεται στο κέντρο των μήλων, ενώ επαγγελματίες makeup artist προτείνουν ροδαλές αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί, που χαρίζουν μια ζωηρή όψη.

Εξίσου σημαντικό είναι το κραγιόν, ένα προϊόν που πρέπει να ανανεώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να έρθει σε ισορροπία το makeup look των γυναικών άνω των 50, ιδιαίτερα αν έχουν εφαρμόσει γενναιόδωρα το ρουζ, πρέπει να κινηθούν σε αντίστοιχες αποχρώσεις και στα χείλη τους.

Οι κλασικές αποχρώσεις του nude, του φυσικού χρώματος των χειλιών, είναι αναμφισβήτητα οι πιο safe, για κάθε ηλικία, για κάθε στιλ. Για τις γυναίκες άνω των 50 που χρειάζονται μία extra λάμψη στο πρόσωπό τους, οι φυσικές αποχρώσεις που έχουν και ελάχιστο κόκκινο μέσα είναι ίσως η top επιλογή.

Ένα χρώμα έντονο αλλά ταυτόχρονα φυσικό. Φοριέται όλες τις ώρες, κάνοντας ουσιαστικά τα χείλη να φαίνονται πιο ζουμερά, πιο γεμάτα. Μάλιστα, αν συνδυαστεί και με μολύβι χειλιών, τότε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Καθώς ανήκει στην παλέτα των φυσικών αποχρώσεων, ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, σε κάθε απόχρωση μαλλιών, ακόμη και στα γκρίζα, που χρειάζονται ένα boost χρώματος.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί επιλέξαμε κραγιόν σε αντίστοιχη απόχρωση. Προσθέστε αυτό το προϊόν στην τσάντα σας, για να δείχνει ανά πάσα ώρα και στιγμή περιποιημένο, εντυπωσιακό και γεμάτο το πρόσωπο σας:

Η σειρά που έχουν μπει τα προϊόντα είναι τυχαία.
Korres, Morello Creamy 15 Blooming Pink
Giorgio Armani, Lip Magnet Freeze Red wood
Bobbi Brown, Lip Color Nude Semi-Matte
Tom Ford Lip Color στην απόχρωση Scarlet Rouge
Kiko Milano, Instant Colour Matte Liquid Lip Colour 03 Amaranth
Estee Lauder Pure Color Velvet Lipstick Nude Velvet
Photo: Instagram @holydayswim

SHARE