Γυναίκα με ακμή
Φωτογραφία: Shutterstock
LA ROCHE POSAY

Βρήκα τον ορό που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα της ακμής ενηλίκων


Στα 17 ανυπομονούσες να μεγαλώσεις για να αποχαιρετήσεις μια για πάντα το σχολείο και τα αντιαισθητικά σπυράκια στο πρόσωπο. Στα 30 πια αναρωτιέσαι τι έχεις κάνει λάθος και εμφανίστηκαν ξανά εκεί που δεν το περίμενες.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Δεν έχεις κάνει τίποτα λάθος. Ξέρω ότι κι εσύ (όπως κι εγώ) θα ήθελες να ξυπνήσεις ένα πρωί με το δέρμα που πάντα ονειρευόσουν, χωρίς ακμή, χωρίς πόνο, χωρίς ανασφάλεια, χωρίς το αμήχανο βλέμμα στον καθρέφτη. Να σηκωθείς από το κρεβάτι με την αυτοπεποίθηση που σου ταιριάζει, που μάς ταιριάζει ως γυναίκες.

H ακμή δεν μπορεί να καθορίσει τα όνειρα, τη ζωή, την αυτοπεποίθησή σου

Δεν είσαι μόνη. Τουλάχιστον 4 στις 10 γυναίκες που ζουν δίπλα μας έχουν πιθανότητες να εμφανίσουν ακμή ενηλίκων. Όπως κι εσύ κάθε μία που έρχεται αντιμέτωπη με την ακμή, θέλει να ανακαλύψει την πιο αποτελεσματική θεραπεία. Δοκιμάζει κάθε λοσιόν, φίλτρο και ορό που κυκλοφορεί για να δει άμεσα αποτελέσματα και να αποκτήσει το δέρμα που ονειρεύεται. Τις περισσότερες φορές όμως, απογοητεύεται.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα στη ρίζα του

Η ακμή των ενηλίκων όμως, όπως και κάθε δερματικό θέμα χρειάζεται αντιμετώπιση στη ρίζα του προβλήματος. Μόλις πάρεις -όπως πήρα κι εγώ- την απόφαση να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα που σε απασχολεί και επηρεάζει την καθημερινότητά σου, την ψυχολογία σου, τη ζωή σου, τότε υπάρχει λύση. Και ονομάζεται Effaclar Ultra Concentrated Serum. Είναι ο νέος ορός της La Roche-Posay, και η πιο αποτελεσματική λύση στην ενήλικη ακμή.

Εφαρμογή σε μόλις δύο βήματα

Βήμα πρώτο: Η Ψυχολογία

Φόρεσε το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και κάθισε μπροστά στον καθρέφτη. Άφησε στην άκρη ό,τι σε απασχολεί, ό,τι σε ενοχλεί, ό,τι σε ρίχνει. Ακόμη και αυτό το κόκκινο σπυράκι που βγήκε λίγο νωρίτερα και έχει αρχίσει να αλλάζει τη γεωγραφία του προσώπου σου. Δες την ομορφιά που κρύβεις μέσα σου, αυτή που αντανακλάται σε όλους αυτούς που σε αγαπούν. Ανέβα ψηλά, ανάκτησε την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι μοναδική όπως και κάθε γυναίκα και αξίζεις το καλύτερο. Μην αφήνεις την ακμή να καθορίσει τη ζωή σου.

Δεν είσαι μόνη σε όλο αυτό. Δες για παράδειγμα αυτές τις τρεις γυναίκες και τις ιστορίες τους.

https://www.youtube.com/watch?v=pzVO8JME_2M&list=PLu6pAfKPlP7YAR299zkCT-uQj0jd0QUSE&index=1&ab_channel=LaRoche-PosayGreece

Μέσα από 3 προσωπικές ιστορίες γυναικών, κάθε μία από τη δική της διαφορετική σκοπιά, η La Roche-Posay έρχεται να μιλήσει σε κάθε γυναίκα και να της υπενθυμίσει ότι δεν είναι μόνη της. Γίνεται έμπνευση και επικοινωνεί το πιο δυνατό μήνυμα.

Βήμα 2ο: Η θεραπεία

Ο νέος ορός υψηλής συγκέντρωσης Effaclar Ultra Concentrated Serum δημιουργήθηκε από την La Roche-Posay, ως απάντηση στην ενήλικη ακμή. Eίναι σχεδιασμένος με ένα σύμπλοκο απολεπιστικών οξέων συνδυασμένο με καταπραϋντική Νιασιναμίδη, που στοχεύει τα μαύρα στίγματα, τις ατέλειες, τα σημάδια και τους ορατούς πόρους της επιδερμίδας με τάση ακμής. H σύνθεσή του εξυγιαίνει και ανανεώνει την επιδερμίδα μετατρέποντας την ανασφάλεια σε #acnepositivity.

Η ακμή των ενηλίκων υπάρχει και είναι δίπλα μας. Ο αριθμός των ενήλικων γυναικών που πάσχουν από ακμή αυξάνεται συνεχώς. Μην απογοητεύεσαι από τις επαναλαμβανόμενες εξάρσεις. Μην συνεχίζεις να υποφέρεις σιωπηλά.

Η La Roche-Posay είναι εδώ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη ρίζα του.

SHARE