Επιδερμίδα
Photo: Shutterstock
THE BODY OIL

Λαδάκια σώματος με υπέροχο άρωμα που προσφέρουν φυσική λάμψη -Μυρίζουν καλοκαίρι


Εάν ένα λάδι σώματοςδεν αποτελεί ακόμη μέρος της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας, προτείνουμε να το εντάξετε άμεσα. 

Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε να εξαλείψετε εντελώς τις λοσιόν και τις κρέμες από τη σειρά περιποίησης, αλλά ίσως το λάδι μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική και χρήσιμη προσθήκη ή να γίνει περιστασιακό υποκατάστατο της ενυδατική σώματος.

Για αρχή, το λάδι δίνει στο δέρμα κάτι που άλλα ενυδατικά προϊόντα δεν μπορούν να προσφέρουν. Τι είναι αυτό; Η πολυπόθητη, υγιή λάμψη που λαχταρούν όλοι. Και, φυσικά, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξαλείψετε την ξηρότητα, είτε το χρησιμοποιείτε μόνο του είτε το αναμειγνύεται  με λοσιόν ή κρέμα.

Σε αυτό το σημείο δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στο πιο χρήσιμο tip που είναι να εφαρμόζετε καθαρό λάδι σώματος, όσο το δέρμα σας είναι ακόμα ελαφρώς υγρό μετά το ντους, για να κλειδώσετε την υγρασία. Εάν το συνδυάζετε με λοσιόν ή κρέμα, χρησιμοποιήστε το λάδι τελευταίο, ως τελικό βήμα για να σφραγίσετε όλη την υγρασία από τα άλλα προϊόντα.

Εάν, ωστόσο, η ιδέα να βάλετε λάδι στο δέρμα σας εξακολουθεί να σας ανησυχεί για το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης, λιπαρής αίσθησης μετά την εφαρμογή μην αγχώνεστε, καθώς στις ημέρες μας, οι φόρμουλες των συγκεκριμένων προϊόντων είναι ελαφριές και τρομερά απορροφητικές. Απορροφώνται τόσο γρήγορα στην επιδερμίδα που μπορείτε να φορέσετε ακόμη και το μεταξωτό φόρεμά σας, αμέσως μετά την εφαρμογή του.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας, καλοκαιρινά.

Huda Beauty
Estée Lauder Bronze Goddess
NUXE
NARS
Lixirskin - διαθέσιμο στο inbeauty pharma
Fresh Line
La Mer
SHARE