Κέιτ Μπλάνσετ
Φωτογραφία: AP Images
OVER 50

Το ιδανικό μακιγιάζ των εορτών για γυναίκες άνω των 50, σύμφωνα με τον Μάνο Βυνιχάκη


Ο κορυφαίος makeup artist και beauty expert Μάνος Βυνιχάκης μέσα από το κανάλι του στο YouTube δίνει τα δικά του tips για makeup looks.

Tips που μπορεί κάθε γυναίκα να ακολουθήσει για να έχει επαγγελματικό αποτέλεσμα και το μακιγιάζ της να είναι άψογο. Κάθε ένα από τα videos που δημοσιεύει στο κανάλι του στο YouTube κρύβει πολύτιμα μυστικά, τα οποία κάνουν τη διαφορά στο look και χαρίζοντας τέλεια όψη σε κάθε γυναίκα -ανάλογα το στιλ της, την ηλικία της, την προσωπικότητά της.

Σε ένα πρόσφατο makeup tutorial, ο Μάνος Βυνιχάκης, προτείνει το ιδανικό makeup look για γυναίκες άνω των 50, με ώριμη επιδερμίδα. Βέβαια, όπως αναφέρει ο ίδιος, αυτό το μακιγιάζ μπορεί να υιοθετηθεί από κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς οι τεχνικές, τα προϊόντα και οι ματ υφές που χρησιμοποιεί εδώ κολακεύουν όλες τις ηλικίες.

Η προετοιμασία της επιδερμίδας με κατάλληλα προϊόντα, η ενυδάτωση με facial spray, το oil-free serum αλλά και το primer είναι το πρώτο και ίσως πιο βασικό tip που προτείνει. Στη συνέχεια, η εφαρμογή foundation με τα δάχτυλα δείχνει πόσο εύκολα και απλά μπορούμε να έχουμε την τέλεια βάση, την τέλεια επιδερμίδα, χωρίς να διαθέτουμε επαγγελματικά εργαλεία μακιγιάζ.

Τέλος, στο κομμάτι του μακιγιάζ και συγκεκριμένα της ανάδειξης των ματιών, ο Μάνος Βυνιχάκης δείχνει αναλυτικά πώς εφαρμόζουμε τη σκιά και πώς τη δουλεύουμε στο άνω κινητό βλέφαρο αλλά και στις ρίζες, για να αποκτήσουμε ξεκούραστο βλέμμα, να μειώσουμε τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και να δείξει το μάτι ανορθωμένο.

Μάνος Βυνιχάκης

Οι αποχρώσεις είναι σε γήινες αποχρώσεις και ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ χρησιμοποιεί εργαλεία που διαθέτει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της.

Δείτε το video που ακολουθεί, δώστε προσοχή στα tips και στις απλές τεχνικές που προτείνει και δημιουργήστε ανάλογο look για εντυπωσιακές εμφανίσεις τις προσεχείς ημέρες των εορτών και όχι μόνο:

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο κανάλι του Μάνου Βυνιχάκη, με ένα click εδώ.

SHARE