γυναίκα με τζιν και τσάντα περπατά
Easy and cool /Φωτογραφία: Shutterstock
DENIM STYLE MANICURE

Το χρώμα στο μανικιούρ που ταιριάζει τέλεια με το τζιν σου -Μόλις βρήκες το απόλυτο fall combo


Μπορεί ο καιρός να μην είναι εντελώς φθινοπωρινός, ωστόσο μετά τις διακοπές υπάρχει πάντα η διάθεση για αλλαγή στο στιλ και το denim style είναι αυτό που κερδίζει.

Τα jeans είναι ίσως η πιο stylish επιλογή στο casual style. Ένα τζιν με ένα t-shirt είναι αρκετά για το καθημερινό μας ντύσιμο, ενώ ανάλογα με το συνδυασμό που θα κάνουμε, η εμφάνισή μας μπορεί να γίνει πιο sexy και εντυπωσιακή.

Ανάλογα με το ντύσιμο μας, μπορούμε να ταιριάξουμε και το κατάλληλο μανικιούρ. Μπορούμε δηλαδή να επιλέξουμε το κατάλληλο βερνίκι και την ιδανική απόχρωση για το μανικιούρ μας, έτσι ώστε να πετύχουμε τον τέλειο συνδυασμό.

Για τα denim looks, μία ανάσα πριν υποδεχτούμε το φθινόπωρο, επιλέγουμε τις αποχρώσεις του καφέ για το μανικιούρ μας.

Οι αποχρώσεις του καφέ αποτελούν top επιλογή στις φετινές τάσεις του manicure. Είναι χρώματα που αποπνέουν τη γλυκιά νοσταλγία και τη μουντάδα που χαρακτηρίζουν το φθινόπωρο, ενώ συνδυασμένα με denim looks δημιουργούν την τέλεια αντίθεση.

Επιλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει. Από το ανοιχτό μπεζ, σοκολατί, μέχρι το σκούρο καφέ, οι προτάσεις είναι αρκετές και οι φωτογραφίες που ακολουθούν σίγουρα θα σας εμπνεύσουν.

Είναι μία απόχρωση που ταιριάζει εξίσου σε σταρένιες και σε λευκές επιδερμίδες:

Το σκούρο καφέ αποτελεί top επιλογή και για το πεντικιούρ:

Υπάρχουν πολλές επιλογές για το brown manicure:

Μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε nail art:

SHARE