La Prairie
La Prairie
LA PRAIRIE

Άμεση Ανόρθωση ματιών -Τώρα γίνεται πράξη χάρη στην επιστήμη του χαβιαριού


Τα μάτια είναι το σημείο που εστιάζουμε όλες οι οι γυναίκες, στη skincare ρουτίνα μας.

Αναμφισβήτητα είναι ένα-αν όχι το πιο-ευαίσθητο σημείο, το οποίο απαιτεί εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, καθώς και συγκεκριμένο τρόπο εφαρμογής.

Τα μάτια είναι απόλυτα συνδεδεμένα με το βλέμμα και το βλέμμα δηλώνει την ένταση, το πάθος, την όρεξη για όνειρα και επιθυμίες. Το βλέμμα είναι ο "καθρέφτης της ψυχής" κάθε ανθρώπου και όσο πιο καθαρό είναι, τόσο καλύτερα "απεικονίζει" όλα όσα θέλει να εκφράσει.

Έχουμε πολλούς λόγους να προσέχουμε και να επενδύουμε στην περιποίηση των ματιών μας, επιλέγοντας προϊόντα που όλα αυτά τα χρόνια έχουν ορίσει τη σφραγίδα τους, στο skincare τομέα και γενικότερα στο beauty industry.

H La Prairie, ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών που έχει εισάγει το χαβιάρι στην περιποίηση της επιδερμίδας και έχει αποδείξει τη δύναμη της επιστήμης του, πρεσβεύει αναμφισβήτητα τη διαχρονική ομορφιά.

Με μια έγχυση Caviar Premier, τα μάτια γίνονται το επίκεντρο της ελβετικής επιστήμης της La Prairie.

Η δράση του χαβιαριού οφείλεται στον πλούτο των συστατικών του. Η διαδικασία με την οποία συλλέγεται το εκχύλισμα χαβιαριού της
La Prairie αιχμαλωτίζει πολλά από τα βασικά θρεπτικά συστατικά του χαβιαριού, μερικά από τα οποία παρέμεναν αόριστα - μέχρι σήμερα. Η πρωτοποριακή επιστήμη από χαβιάρι της La Prairie ενισχύει το φυσικό εκχύλισμα χαβιαριού, μεγιστοποιώντας τα όρια της απόδοσης για να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του χαβιαριού.

Το Skin Caviar Eye Lift αντικατοπτρίζει την επιστήμη του χαβιαριού, στην
περιποίηση των ματιών.

Το Caviar Premier είναι το ισχυρό αποτέλεσμα αυτής της εντυπωσιακής καινοτομίας, σχεδιασμένο ως ένα μιμητικό αποτύπωμα της χημικής σύνθεσης του φυσικού χαβιαριού - ένα ορόσημο στην έρευνα χαβιαριού.

Όλα ξεκίνησαν το 2019, με το Skin Caviar Eye Lift, το πρώτο serum που εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανόμενων των φρυδιών.

Το Skin Caviar Eye Lift είναι ένας δραστικός συνδυασμός, εμπλουτισμένος με το Caviar Premier και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, που βασίζεται σε εξελιγμένη βιοτεχνολογική ερευνά για να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα κύτταρα, εκεί ακριβώς όπου γεννιέται η ομορφιά.

Τα αποτελέσματα από τη συστηματική εφαρμογή του Skin Caviar Eye Lift είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Ένα πραγματικό mini lift πραγματοποιείται στην πιο ευαίσθητη, λεπτή περιοχή του προσώπου, τα μάτια.

Με συχνή χρήση, και με την πάροδο του χρόνου, τα μάτια δείχνουν πιο μεγάλα, ενώ το περίγραμμα τους έως και την περιοχή των φρυδιών εμφανίζεται ανανεωμένο. Τα άνω βλέφαρα φαίνονται πιο σφριγηλά, ενώ οι γραμμές και οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας εμφανίζονται αισθητά μειωμένες. Αλλά και τα κάτω βλέφαρα εμφανίζονται πιο λεία, ενώ οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα φαίνονται εμφανώς μειωμένα.

Με άλλα λόγια, με την καθημερινή χρήση, όλη η περιοχή γύρω από τα ματιά δείχνει τονωμένη, ανανεωμένη και σφριγηλή.

Για τις γυναίκες που θέλουν να εστιάσουν στις ρυτίδες και στα σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται στην περιοχή των ματιών, η απάντηση της
La Prairie έρχεται με την Skin Caviar Luxe Eye Cream.

Ένα πολυτελές προϊόν περιποίησης, του οποίου τα χαρακτηριστικά μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει από την ονομασία της και μόνο. Πρόκειται για την επιτομή της επιστήμης και της απόλαυσης για την περιοχή των ματιών. Τα αξιοσημείωτα οφέλη του Caviar Premier συμπληρώνονται από το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie. Αυτή η προηγμένη φόρμουλα/σύνθεση βοηθά στον εντοπισμό των σημαδιών γήρανσης στην πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου: απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας, εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ξηρότητα και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Αυτή η πλούσια κρέμα διεισδύει γρήγορα, αφήνοντας το ευαίσθητο δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών να φαίνεται εξαιρετικά απαλό και πιο σφριγηλό.

Η καθημερινή χρήση της Skin Caviar Luxe Eye Cream προσφέρει εμφανή σημάδια ανόρθωσης και σφριγηλότητας στην περιοχή των ματιών, αντλώντας τα σπουδαία οφέλη του χαβιαριού.

Δεν αρκεί να επενδύσουμε μόνο στα skincare προϊόντα όμως, για να περιποιηθούμε στο έπακρο την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Η La Prairie ολοκληρώνει την περιποίηση των ματιών, με τη σειρά προϊόντων μακιγιάζ.

Για μία ακόμη φορά το χαβιάρι είναι το πρωταγωνιστικό συστατικό, με το Skin Caviar Perfect Concealer να προσφέρει άμεση βελτίωση και διαρκή οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας - για τέλειο βλέμμα.

Μια υπέροχη μίξη της επιστήμης του χαβιαριού και της τέχνης των χρωμάτων, το Skin Caviar Perfect Concealer εγχέεται με Caviar Water που αιχμαλωτίζει τα πιο αγνά συστατικά του χαβιαριού. Συνδυάζεται με το εκχύλισμα χαβιαριού, γνωστό για τις ιδιότητες σύσφιξης και ανόρθωσης.

Η φόρμουλα ενισχύεται περαιτέρω με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της
La Prairie. Αυτά τα ισχυρά συστατικά συνδυάζονται με ένα προηγμένο μείγμα χρωστικών σε ένα concealer με ανάλαφρη υφή για τέλειο αποτέλεσμα στην στιγμή και με διάρκεια.

Ας βάλουμε όμως σε μία σειρά τα προϊόντα και ας δούμε βήμα-βήμα ποιο είναι το τελετουργικό περιποίησης που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα, για υπέροχο βλέμμα, εκμεταλλευόμενη την επιστήμη του χαβιαριού.

Βήμα πρώτο το απόλυτα καθαρό δέρμα, για να εφαρμοστεί σωστά το Skin Caviar Eye Lift. Πατώντας απαλά την αντλία του ενεργοποιείται ο μηχανισμός ανάμειξης και απελευθερώνεται μια δόση.

Ξεκινάμε την εφαρμογή από την εσωτερική γωνία του οφθαλμού, και συνεχίζουμε διαδοχικά κατά μήκος του κάτω βλεφάρου έως την εξωτερική γωνία. Καθώς η εφαρμογή
του προϊόντος συνεχίζεται κατά μήκος του περιγράμματος του ματιού προκαλεί μια ευχάριστη αίσθηση ανόρθωσης προσθέτοντας μια στιγμή απόλαυσης στο τελετουργικό της πρωινής ή της βραδινής περιποίησης.

Ακολουθεί η Skin Caviar Luxe Eye Cream. Χρησιμοποιώντας την ασημένια σπάτουλα που εμπεριέχεται στη συσκευασία, παίρνουμε ελάχιστη ποσότητα της πλούσιας κρέμας και την απλώνουμε με την άκρη των δαχτύλων μας, ακολουθώντας την ίδια πορεία που περιγράφουμε παραπάνω. Καθώς η εφαρμογή του προϊόντος συνεχίζεται με απαλές
κινήσεις κατά μήκος του περιγράμματος του ματιού μέχρι η κρέμα να απορροφηθεί πλήρως, η περιοχή των ματιών αποκτά μια αίσθηση ευχάριστη και αφυπνισμένη.

Τελευταίο βήμα το μακιγιάζ και συγκεκριμένα το Skin Caviar Perfect Concealer, το οποίο έρχεται να ολοκληρώσει την τελετουργία περιποίησης ματιών, Skin Caviar με τα προϊόντα La Prairie. Τα μάτια είναι λεία, φωτεινά και το βλέμμα εκτυφλωτικό.

Και όλα αυτά οφείλονται στη δύναμη του χαβιαριού...η ειδικότητα της La Prairie.

SHARE