κεριά
Φωτογραφία: Diptyque
CANDLE SENSE

Κεριά που μυρίζουν υπέροχα και διακοσμούν τέλεια τον χώρο


Τα καλοκαιρινά βράδια στη βεράντα ή ακόμα καλύτερα στον κήπο του σπιτιού ή του εξοχικού μας, είναι απολαυστικά και απαιτούν την ιδανική ατμόσφαιρα υπό το φως και το άρωμα των κεριών φυσικά.

Τα κεριά αποτελούν βασικό κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού, ενώ αρκετοί τα χρησιμοποιούν και στην beauty ρουτίνα τους, για να δημιουργούν χαλαρωτική ατμόσφαιρα, την ώρα που εφαρμόζουν τα skincare προϊόντα τους.

Ένα κερί δεν είναι αρκετό. Προσωπικά, έχω αρκετά στο τραπέζι του σαλονιού μου αλλά και διάσπαρτα σε άλλα μέρη του σπιτιού, στο μπάνιο μου, τα οποίο ανάβω συνήθως όταν κάνω μάσκα ή απολαμβάνω ένα αφρόλουτρο, αλλά και στο τραπέζι της βεράντας μου.

Είναι υπέροχα τα βράδια στη βεράντα, συντροφιά με καλή παρέα και καλό φαγητό. Και αν στην παραπάνω εξίσωση προσθέσουμε το ρομαντικό φως και το υπέροχο άρωμα των κεριών που διαχέονται στην ατμόσφαιρα, τότε μιλάμε για το τέλειο deal.

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκέντρωσα αγαπημένα κεριά, των οποίων το άρωμα είναι μοναδικό, έχει διάρκεια, ενώ μυρίζει ακόμα και όταν είμαστε σε εξωτερικό χώρο. Επιπλέον έχουν υπέροχο design, κάτι που τα κάνει να αποτελούν βασικό κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού.

Επενδύστε σε μία από τις παρακάτω επιλογές και δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea Candle Special Forte Forte Edition
Jo Malone Amber & Sweet Orange Luxury Candle 
Maison La Bougie (από το heaven on earth)
Byredo 'Bibliothèque
My First Baobab (από το heaven on earth)
Diptyque Camomille Scented Candle - Limited Edition
TOM FORD Rose Prick

Ακολουθούν προτάσεις από κεριά ελληνικών brand:

The Melting Wax
meraki xandles
Nardon Candles
SHARE