στιλάτες γυναίκες εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
NUDE LIPS

Το nude είναι το νέο κόκκινο στα κραγιόν- 3 επιλογές που χρειάζεσαι για τις γιορτές


Το κόκκινο κραγιόν είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τις εορτές των Χριστουγέννων, μπορούμε να πούμε ότι είναι το χρώμα που χαρακτηρίζει το festive makeup look.

Την τελευταία δεκαετία ωστόσο, η φυσικότητα πρωταγωνιστεί. Η βάση είναι πιο απαλή, οι λάμψεις είναι διακριτικές, τα μάτια μενού άσε γήινους τόνους, ενώ το κόκκινο κραγιόν μοιράζεται την κορυφή με εκπληκτικές, nude αποχρώσεις.

Στην αγορά κυκλοφορούν πραγματικά υπέροχες nude αποχρώσεις κραγιόν. Nude που τείνουν προς το πορτοκαλί αλλά και nude που ροζίζουν ελαφρώς. Κάθε γυναίκα, ανάλογα τους τόνους της επιδερμίδας της και των μαλλιών της επιλέγει την απόχρωση που της ταιριάζει. 

To nude είναι μία πασπαρτού απόχρωση ιδανική για κάθε περίσταση, ακόμη και για την περίοδο των εορτών που επιλέγουμε τα πιο εντυπωσιακά, festive makeup looks.

Επιλέξαμε ενυδατικά κραγιόν, nude που κρύβουν τη λάμψη της ενυδάτωσης και που διατηρούν τα χείλη λαμπερά και ζουμερά. Οι προτάσεις πολλές και διάφορες, ξεχωρίσαμε ελάχιστες από αυτές και σας προτείνουμε να τις τεστάρετε στο χέρι σας.

Παρατηρήστε πώς γράφει το χρώμα στην επιδερμίδα σας και πείτε ναι σε μία εντυπωσιακή nude απόχρωση κραγιόν, για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των Χριστουγέννων. Είναι μία safe, chic and classy απόχρωση που αναμφισβήτητα δε θα σας απογοητεύσει.

Πείτε ναι σε ζουμερά, ενυδατωμένα χείλη και επιλέξτε μία από τις nude αποχρώσεις του οίκου YSL και τη σειρά ROUGE VOLUPTÉ CANDY GLAZE. Γράφουν άψογα και χαρίζουν λαμπερά, από ενυδάτωση χείλη.

Από τον οίκο Dior, ένα nude έντονο που αναδεικνύει τα χείλη. Αναδείξτε το σχήμα των χειλιών σας, με τη σειρά Nude Rouge.

Tα Lip Power του οίκου Armani Beauty είναι μία εκπληκτική επιλογή, για ένα κραγιόν που γράφει με ένα πέρασμα, αναδεικνύει, ενυδατώνει και χαρίζει πλούσιο χρώμα.

SHARE