μακιγιάζ γιορτών
Φωτογραφία: Dior Beauty
THE DIOR LOOK

The Dior beauty look: Ο γαλλικός οίκος προτείνει το απόλυτο μακιγιάζ για τις γιορτές


Χρυσό και κόκκινο, τα δύο χρώματα που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου, τα Χριστούγεννα.

Δύο χρώματα που τα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν παντού, όχι μόνο στη διακόσμηση των ημερών αλλά και στο προσωπικό μας στιλ. Τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα νύχια και το μακιγιάζ έχει κόκκινες και χρυσές πινελιές.

Ο οίκος Dior επιλέγει αυτές τις δύο βασικές, festive αποχρώσεις για το Holiday Look.

Ένα look τόσο εύκολα που απαιτεί την εφαρμογή χρυσής σκιάς σε όλο το κινητό βλέφαρο και το κλασικό, φλογερό, κόκκινο κραγιόν, σε mat υφή στα χείλη.

Ο απόλυτος εορταστικός συνδυασμός, ένας συνδυασμός ιδανικός για γυναίκες με ανοιχτή επιδερμίδα και ξανθά μαλλιά.

Οι πιο μελαχρινές μπορούν να επιλέξουν χάλκινη απόχρωση για το κινητό τους βλέφαρο και να το συνδυάσουν με κόκκινο κραγιόν ή πιο burgundy, για πιο sexy αποτέλεσμα.

Αν πρέπει να δώσουμε μερικά tips για να έχει επαγγελματικό αποτέλεσμα το συγκεκριμένο look, τότε η έντονη mascara στις ρίζες των βλεφάρων είναι το πιο σημαντικό. Η χρυσή σκιά για να αναδειχθεί απαιτεί μαύρες βλεφαρίδες, ενώ αν θέλετε πιο τονισμένα μάτια, δοκιμάστε να προσθέσετε εσωτερικά στις ρίζες των βλεφάρων μαύρο μολύβι.

Επιπλέον στα ζυγωματικά χρειαζόμαστε χρώμα. Μία ζεστή, γήινη απόχρωση σε απαλό κοράλι θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ και θα ισορροπήσει απόλυτα την χρυσή λάμψη στα μάτια και το κόκκινο χρώμα στα χείλη.

SHARE