Δύο μοντέλα με κόκκινο κραγιόν
Φωτογραφία: Shutterstock
EYESHADOWS

Οι σκιές που πάνε τέλεια με το κόκκινο κραγιόν -Υπάρχουν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ


Κόκκινο κραγιόν, το προϊόν που δεν λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ.

Το προϊόν που ανεβάζει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση, αναβαθμίζει το γυναικείο στιλ, αναδεικνύει τα χείλη και μπορεί ακόμα και μόνο του να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό makeup look.

Πολλές φορές, όμως, αναζητάμε κάτι παραπάνω στο μακιγιάζ -όχι μόνο την απλή εφαρμογή βάσης, κόκκινου κραγιόν και mascara στις βλεφαρίδες. Θέλουμε να ισορροπήσουμε το μακιγιάζ των ματιών, με αυτό των χειλιών και το αποτέλεσμα να είναι ένα εντυπωσιακό makeup look, ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις αλλά και κάποιες πρωινές που απαιτείται να έχουμε προσεγμένη εμφάνιση.

Ποιες είναι αυτές οι αποχρώσεις που μπορούν να απογειώσουν το κόκκινο κραγιόν;

Και όταν αναφερόμαστε στο κόκκινο κραγιόν, εννοούμε όλη την γκάμα αποχρώσεων που περιλαμβάνει, από το ανοιχτό πορτοκαλοκόκκινο μέχρι το σκούρο βαθύ.

Go for Metallics


Μεταλλικές σκιές, από την κλασική χρυσή μέχρι την bronze χάλκινη. Oι συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι ιδανικές για ένα glam makeup look. Συνδυάστε μεταλλική χρυσή ή χάλκινη σκιά στο κινητό βλέφαρο με μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, σε burgundy απόχρωση. Ολοκληρώστε με mascara στα μάτια, bronzer στα ζυγωματικά και έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη-προτιμήστε να έχει matte υφή για να ισορροπήσει με τις shimmery σκιές στα μάτια.

Αποχρώσεις του γκρι


Δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακός συνδυασμός, smokey eyes σε γκρι απόχρωση και κόκκινα χείλη. Είναι ίσως ο πιο κλασικός συνδυασμός που ήδη από τη δεκαετία των 90's προτιμούν οι γυναίκες. Γκρι σκιά στο κέντρο του άνω κινητού βλεφάρου, μαύρο ή πιο σκούρο γκρι για τη γωνία, eyeliner ή μαύρο μολύβι στις ρίζες και τέλος mascara στις βλεφαρίδες. Το κόκκινο χρώμα στα χείλη θα λάμψει και θα δώσει χρώμα σε αυτό το sexy, ωστόσο μουντό look των ματιών.

Classic natural


Θέλουμε τις γήινες αποχρώσεις αλλά αυτές που περιέχουν ένα essence κόκκινο. Το απαλό πορτοκαλί, κεραμιδί, το μπεζ, το σάπιο μήλο και όποια άλλη απόχρωση πλησιάζει το ροζ, το πορτοκαλί είναι ιδανική για να συνδυαστεί με κόκκινο κραγιόν. Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν soft ή μέτριας έντασης μακιγιάζ στα μάτια. Όταν το κόκκινο κραγιόν εφαρμοστεί στα χείλη, το look θα απογειωθεί, ενώ πρέπει οπωσδήποτε να δώσουμε χρώμα και στα ζυγωματικά, ιδανικά με ένα ρουζ σε απαλή, κοραλί απόχρωση.
Extra Info: Πείτε ναι στις υγρές σκιές, σε φυσικές αποχρώσεις και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό look, όπως αυτό που ακολουθεί:

SHARE