Είμαστε προσεχτικοί όταν χρησιμοποιούμε το τσιμπιδάκι φρυδιών.
PFW Off White/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP
EYEBROW TINTING

Βαφή φρυδιών - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την απόλυτη τάση


Νομίζω έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι, ότι το σχήμα και το χρώμα των φρυδιών παίζει τεράστιο ρόλο στο σχήμα του προσώπου. 

Αυτός είναι ο λόγος, που τα τελευταία χρόνια, αφιερώνουμε τόσο πολύ χρόνο στην περιποίηση τους — καθάρισμα με κλωστή, microblading, lamination, αλλά και περιποίηση με ορούς ή ακόμα και φυτικά συστατικά, με στόχο να γεμίσουν και να έχουν ομοιόμορφο σχήμα.

Είναι πολύ σημαντικό για το σχήμα των φρυδιών, να είναι γεμάτα. Το σχήμα, το πόσο γεμάτα, πυκνά είναι αλλά και η υφή κάνουν τη διαφορά, όπως και το έντονο, φυσικό χρώμα των φρυδιών σας.

Το βάψιμο φρυδιών είναι ένας μη επεμβατικός τρόπος για να ενισχύσετε και να τονίσετε τις τρίχες των φρυδιών σας χρησιμοποιώντας ημιμόνιμη βαφή. Με αυτό τον τρόπο οι τρίχες γίνονται σκούρες, ενώ το σχήμα δείχνει πιο γεμάτο, καθώς βάφονται ακόμα και οι πιο ανοιχτές.

Το βάψιμο των φρυδιών δεν αφορά μόνο τα ξανθά μαλλιά. Ακόμα και όσες έχουν σκούρα, καστανά φρύδια ή έχουν πιο λεπτό σχήμα, υπάρχουν πιο ανοιχτές τρίχες που δε φαίνονται και με το βάψιμο ενισχύονται.

Τα φρύδια, όπως και οι τρίχες στο κεφάλι, μπορεί να είναι φυσικά λεπτά ή να υποστούν αραίωση με την ηλικία. Με τον καιρό, οι θύλακες τείνουν να παράγουν λεπτότερες τρίχες ή μπορούν να σταματήσουν να παράγουν τρίχες εντελώς. Αυτό οφείλεται κυρίως στη γήρανση, στις περιβαλλοντικές αλλαγές και στις διακυμάνσεις των ορμονικών επιπέδων, συμπεριλαμβανομένης της εμμηνόπαυσης.

Τι θα πρέπει να προσέξετε στο βάψιμο των φρυδιών;

Επιλέξτε μία απόχρωση ελαφρώς πιο ανοιχτή από τη δική σας, για να μην είναι έντονο και άγριο το αποτέλεσμα.

Μείνετε στο σχήμα και ξεφύγετε ελαφρώς, σε περίπτωση που θέλετε μεγαλύτερο σχήμα.

Την πρώτη εβδομάδα, το αποτέλεσμα θα είναι έντονο, επενδύστε σε ένα ενυδατικό προϊόν, που θα βοηθήσει στη διατήρηση του χρώματος.

SHARE