Γυναίκα με σορτσάκι, πουκάμισο, τσάντα
Φωτογραφία: Shutterstock
ORANGE NAILS

Orange Nails: Το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα για manicure και pedicure


Είναι τόσες οι επιλογές για μανικιούρ και πεντικιούρ, που πραγματικά σχεδόν «χανόμαστε» κάθε φορά και δεν ξέρουμε σε ποια να καταλήξουμε.

Υπάρχουν οι κλασικές επιλογές, αυτές που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από στιλ, ηλικία και χρώμα δέρματος και υπάρχουν και οι πιο «ιδιαίτερες», μη συνηθισμένες που αναμφισβήτητα κάνουν τη διαφορά.

Μία από αυτές είναι και το πορτοκαλί, το χρώμα που κάποιες σεζόν αντικαθιστά την αίγλη του all time classic, κόκκινου.

Ταιριάζει σε καστανές, μελαχρινές, ξανθές αλλά και στις ginger. Ανάλογα με τον τόνο που θα επιλέξουμε, είναι ιδανικό για καλοκαιρινά αλλά και φθινοπωρινά-χειμερινά looks.

Για το 2020 παραμένει top στα beauty trends, τόσο στο μακιγιάζ, αφού πρωταγωνιστεί στα μήλα, τα χείλη αλλά ακόμη και στο κινητό βλέφαρο, όσο και στο μανικιούρ και το πεντικιούρ.

Η απόχρωση που επικρατεί είναι το ανοιχτό πορτοκαλί, αυτό που κάνει super αντίθεση με την μαυρισμένη επιδερμίδα.

Το επιλέγουμε για το επόμενο μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ μας και το συνδυάζουμε με καλοκαιρινά outfits. Μάλιστα, ταιριάζει απόλυτα με λευκά σανδάλια, τα οποία είναι must για φέτος το καλοκαίρι.

Το Ιnstagram επιβεβαιώνει πόσο stylish είναι. Διαλέξαμε κάποιες mani προτάσεις που ανακαλύψαμε και σας τις παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

https://www.instagram.com/p/BjuZ-cYl-SY/
https://www.instagram.com/p/CARAGeMDUG9/
https://www.instagram.com/p/B_OPpXAgSyU/
https://www.instagram.com/p/BwuTZ2MhTCG/
SHARE