αρώματα
Φωτογραφία: Instagram/ @anaelleduguet
PERFUMES

Pumpkin spice: Αρώματα με πικάντικες και γλυκές νότες που θα σε βάλουν σε total fall mood


Όταν ακούω pumpkin spice, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ομώνυμο latte των Starbucks, ενώ αμέσως μετά αναπολώ φθινοπωρινές ημέρες με το άρωμα κολοκυθόσουπας που περιέχει ένα μοναδικό μείγμα μπαχαρικών.

Αυτό το μείγμα μπαχαρικών που στην καρδιά του κρύβει την κολοκύθα, αποτελεί ίσως το πιο δημοφιλές spicy μείγμα της εποχής μας. Πλέον πρωταγωνιστεί παντού, εκτός από την κουζίνα μας. Κρέμες σώματος και αρώματα φέρουν αυτή τη χαρακτηριστική, ζεστή και τόσο πικάντικη μυρωδιά και γίνονται best sellers αμέσως μόλις πέσει ελαφρώς η θερμοκρασία.

Διανύουμε πλέον αυτή την εποχή, την εποχή που φεύγουμε από τα ελαφριά, καθαρά, λουλουδάτα αρώματα και αναζητάμε τα πιο πικάντικα στη συλλογή μας. 

Τι θα λέγατε λοιπόν για pumpkin spice αρώματα; Αν και τα περισσότερα από αυτά δεν θυμίζουν ακριβώς ένα latte μπαχαρικών κολοκύθας, το καθένα έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Ποια είναι αυτά; Συνδυασμός μιας γλυκιάς νότας με μία δόση πικάντικου, απαλές, αλλά και πιο βαριές νότες, για να βγει ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Στο κολλάζ που ακολουθεί ανακαλύψτε φθινοπωρινά αρώματα, ιδανικά να συνδυάσετε με το ζεστό σας πουλόβερ.

Περιηγηθείτε και αρωματιστείτε ελεύθερα με τις παρακάτω προτάσεις:

Etat Libre D’Orange Like This
Demeter Pumpkin Spice Latte
Byredo Eyes Closed Eau de Parfum
Bottega Veneta
Maison Crivelli Bois Datchai
Juliette Has A Gun, Sunny Side Up Eau De Parfum Spray
SHARE