Κομμωτής φτιάχνει πλεξίδα σε γυναίκα
Φωτογραφία: Shuttestock
CORNROWS

Η πλεξίδα έχει επιστρέψει δυναμικά -Τα cornrows είναι το απόλυτο hair trend


Το φετινό καλοκαίρι, η πλεξίδα είχε την τιμητική της, ενώ, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι πέρασε σε άλλο επίπεδο με τόσες haistyle προτάσεις που είδαμε στο Instagram.

Τα cornrows ή αλλιώς οι πλεξίδες που ξεκινούν από τις ρίζες των μαλλιών και φτάνουν μέχρι τις άκρες ήταν και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να είναι το απόλυτο hairstyle. Ένα χτένισμα που μπορεί να μείνει πάνω από ένα 24ωρο, χωρίς να πάθει τίποτα και έτσι η γυναίκα δείχνει καλοχτενισμένη καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Διάσημα μοντέλα, influencers και αγαπημένα it-girls πειραματίστηκαν και υιοθέτησαν τα cornrows στο καθημερινό τους hairstyling.

Από την αγαπημένη Jourdan Dunn, μέχρι την Chiara Ferragni και την Zoe Kravitz έχουμε δει πολλές και διαφορετικές εκδοχές του συγκεκριμένου χτενίσματος και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να κάνουμε κι εμείς στην καθημερινότητά μας αλλά και στις επίσημες εμφανίσεις μας, πλεξίδες, πιο περίτεχνες ή μη.

https://www.instagram.com/p/BvRDfgpF6aP/
https://www.instagram.com/p/CEG-GgppQmC/
https://www.instagram.com/p/B7ZqRvipefW/

Εντυπωσιακά hair accessories μπορούν να πάνε ένα επίπεδο παραπάνω τις πλεξίδες μας, ενώ όσες θέλουμε πιο minimal hairstyle μπορούμε να αρκεστούμε σε μία απλή γαλλική ή στην πιο εντυπωσιακή ψαροκόκαλο. Ένα αγαπημένο, all time classic, chic χτένισμα, ιδανικό για όλες τις ώρες.

Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σας, στο ΥouΤube μπορείτε να βρείτε πολλά tutorials για το πώς να αποκτήσετε την πλεξίδα που έχετε ονειρευτεί. Εμείς, ξεχωρίσαμε το IGTV της αγαπημένης influencer, Valeria Lipovetsky, που δείχνει βήμα-βήμα με τις οδηγίες φίλης της, πώς κατάφερε μόνη της να κάνει δύο πλεξίδες τα μαλλιά της. Το video είναι αρκετά κατατοπιστικό.

SHARE