fbpx Αυτός είναι ο πιο εύκολος, μη επεμβατικός τρόπος να απαλλαγείς από το πεσμένο βλέφαρο | BOVARY
Γυναίκα με κλειστό μάτι
Η ιδανική λύση για ένα υπέροχο βλέμμα/Φωτογραφία: Shutterstock
SHARE
LIDS BY DESIGN

Αυτός είναι ο πιο εύκολος, μη επεμβατικός τρόπος να απαλλαγείς από το πεσμένο βλέφαρο


Πεσμένο βλέφαρο, ένα χαρακτηριστικό που διαθέτουν αρκετές γυναίκες και που καθημερινά τις δυσκολεύει στο μακιγιάζ τους και όχι μόνο.

Αν έχετε την ατυχία το καπάκι του ματιού σας να σκεπάζεται από το άνω βλέφαρο, καλωσήρθατε στον κόσμο του πεσμένου βλεφάρου. Σε αυτόν τον κόσμο ζω κι εγώ, όπου το μακιγιάζ παρουσιάζει μερικά τεχνικά προβλήματα και που πολλά makeup looks είναι σχεδόν απαγορευμένα.

Ας ξεκινήσουμε από το eyeliner, ένα καλλυντικό σχεδόν απαγορευμένο. Μπορεί στην αρχή, κατά την εφαρμογή να δείχνει υπέροχο, ωστόσο μετά από ένα δευτερόλεπτο η γραμμή μεταφέρεται και μουντζουρώνει τα πιο απίστευτα μέρη του ματιού.

Συνεχίζουμε με τη σκιά, την οποία μπορεί να εφαρμόζουμε στο άνω κινητό βλέφαρο, ωστόσο μετά εξαφανίζεται. Ο λόγος είναι ότι καλύπτεται από το καπάκι.

To αγαπημένο, ρετρό cat-eye look είναι κάτι που δεν ταιριάζει στο δικό μας μάτι, καθότι η σκιά δεν κάνει γωνία και το eyeliner κρύβεται.

Τέλος ακόμη και αν δε βαφτούμε, η όψη του πεσμένου βλεφάρου προσθέτει χρόνια και κάνει το βλέμμα, το πρόσωπό μας να δείχνει κουρασμένο.

Είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλουμε άμεσα και εύκολα να απαλλαγούμε από αυτό!

Στις μέρες μας όμως δεν υπάρχει λόγος να τα βάφουμε μαύρα, καθώς οι ταινίες LIDS BY DESIGN είναι εδώ, για να αλλάξουν ριζικά την κατασκευή των ματιών μας.

Η Contours Rx, η νούμερο #1 εταιρεία μη επεμβατικών καλλυντικών χάρη στα καινοτόμα προϊόντα που έχει δημιουργήσει, έρχεται να δώσει λύση σε όλες τις γυναίκες που το καπάκι τους σκεπάζει το κινητό βλέφαρο.

LIDS BY DESIGN

Το LIDS BY DESIGN είναι μια μη επεμβατική αυτοκόλλητη διορθωτική ταινία που βελτιώνει την εμφάνιση των βλεφάρων. Κάθε ταινία επανασχεδιάζει και αναμορφώνει τα βλέφαρά σας, αφαιρώντας χρόνια από την εμφάνισή σας και προσφέροντας μια φυσικά ανανεωμένη νεανική όψη.

Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό μέγεθος για εκείνη, το LIDS BY DESIGN είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στο σχήμα βλεφάρου.

Υπάρχουν πέντε επιλογές:
4mm = Διακριτικό
5mm = Καθημερινό
6mm = Μέτριο
7mm = Δραματικό
8mm = Μέγιστο

Το καμπυλωτό σχήμα των ταινιών καθιστά εύκολη και γρήγορη την εφαρμογή τους. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και εντυπωσιακό, τα βλέφαρα μεταμορφώνονται και τα μάτια δείχνουν πιο μεγάλα.

Με το συγκεκριμένο υποαλλεργικό προϊόν, LIDS BY DESIGN, το μακιγιάζ γίνεται παιχνίδι. Η «Σαν Δέρμα» τεχνολογία που διαθέτει δίνει την αίσθηση του δέρματος και γίνεται αόρατη κατά την επαφή, προϊόν μαλακό, άνετο και εύκολο στη χρήση.

LIDS BY DESIGN

Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις στις ΗΠΑ προϊόν. Το γεγονός ότι χαρίζει άμεσα, ορατά αποτελέσματα χωρίς χειρουργική επέμβαση ή ενέσιμη θεραπεία είναι ο πρώτος λόγος που το επιλέγουν πολλές γυναίκες.

Ακολουθούν tips για σωστή εφαρμογή του LIDS BY DESIGN:

Εφαρμόστε σε καθαρό, στεγνό βλέφαρο. Απαλλαγμένο από οποιαδήποτε μακιγιάζ, λάδι ή κρέμες ενυδάτωσης.

Αφαιρέστε προσεκτικά τη διορθωτική ταινία χρησιμοποιώντας το ειδικό τσιμπιδάκι που περιέχεται στη συσκευασία.

Εφαρμόστε απευθείας πάνω από τη φυσική πτυχή του βλεφάρου (στη γραμμή αναδίπλωσης του δέρματος), βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει έξτρα δέρμα έξω από την ταινία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ανασηκώνοντας το φρύδι σας για να εξομαλύνετε τυχόν ρυτίδες.

Πιέστε και κρατήστε προσεκτικά την ταινία για μερικά δευτερόλεπτα για να εξασφαλίσετε μια καλή επαφή (όσο καλύτερη είναι η επαφή τόσο περισσότερο παραμένει το προϊόν)

Extra Tip: Κάθε μάτι είναι μοναδικό, τα δύο μάτια μπορεί να μην έχουν την ίδια ακριβώς τοποθέτηση.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:
Για το καλύτερο αποτέλεσμα χρειάζεται κάποια εξάσκηση, γι' αυτό την πρώτη φορά επαναχρησιμοποιήστε μία ταινία αρκετές φορές ως ταινία εξάσκησης για να βρείτε το σωστό τρόπο τοποθέτησης.

Κάθε ταινία είναι μίας χρήσης. Για να την αφαιρέσετε, χρησιμοποιήστε το τσιμπιδάκι που παρέχεται ή τα άκρα των δακτύλων σας για να την ξεκολλήσετε απαλά.

Το μακιγιάζ δεν είναι απαραίτητο για να καλυφθεί η ταινία, ωστόσο μπορεί να εφαρμοστεί.

Χρησιμοποιήσετε ένα primer μολύβι πάνω από την ταινία πριν εφαρμόσετε την σκιά των ματιών σας.

SHARE