Γυναίκες με ανέμελο hairstyle.
Street Style/Photo:Shutterstock
SUMMER HAIRSTYLE

Ο καιρός επιτάσσει ελεύθερο hairstyle -Το προϊόν για ανέμελο και χαλαρό look στα μαλλιά


Ένα από αυτά που μας αρέσουν και απολαμβάνουμε το καλοκαίρι, είναι το χαλαρό, ανέμελο στιλ, το οποίο διατηρούμε τόσο στα outfits όσο και στο beauty look.

Δε χρειάζεται προσπάθεια και υπερβολές στο ντύσιμο, βαριά προϊόντα στο μακιγιάζ και έντονα makeup look, ούτε επιτηδευμένα hairlooks.

Για το hairstyle χρειαζόμαστε μόλις ένα προϊόν, για να δώσει κίνηση, όγκο στα σημεία που χρειάζεται και γενικότερα αυτή την αίσθηση ότι μόλις βγήκαμε από την βουτιά στην παραλία.

Ο λόγος για το salt spray ή αλλιώς το hairstyle προϊόν που περιέχει θαλασσινό αλάτι. Μετά το μπάνιο, στεγνώνουμε με πιστολάκι ή αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώσουν φυσικά και ενώ είναι ελαφρώς νωπά, κάνουμε ελάχιστους ψεκασμούς, δίνοντας κίνηση στις τούφες με τα δάχτυλά μας.

Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών, πώς είναι φυσικά-ίσια, σγουρά, σπαστά-το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό, μετά το salt spray.

https://www.instagram.com/p/CAVMLJChPqz/
https://www.instagram.com/p/CATum0DFey_/
https://www.instagram.com/p/CAPX2KCqD2y/
https://www.instagram.com/p/B_qUhUBjzsd/

Ιδανικά θέλουμε τα μαλλιά μας να έχουν χαλαρούς κυματισμούς, οι άκρες να είναι ελαφρώς άγριες-όπως ακριβώς είναι στην παραλία-και οι μπροστινές τούφες να είναι ανέμελες, να τις στιλιζάρουμε με τα δάχτυλά μας.

Αναμφισβήτητα το πιο εύκολο, sexy και super καλοκαιρινό χτένισμα μπορούμε όλες, με ένα μόλις προϊόν να το δημιουργήσουμε μόνες μας. Δε χρειάζεται καν να αναζητήσουμε κάτι διαφορετικό στο hairstyle για φέτος το καλοκαίρι!

SHARE