κεριά τραπέζι
Φωτογραφία: Unsplash/mel-maldonado-turner
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Πώς θα δημιουργήσεις την απόλυτη, εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι


Εορταστική ατμόσφαιρα σπιτιού, μία πινελιά που φτιάχνει την διάθεση μας και μας βάζει ακόμα περισσότερο στο mood των ημερών.

Κεράκια, αρωματικά στικ, λουλούδια, κλαδιά, διάφανα βαζάκια είναι κάποια από τα είδη που έχουμε οι περισσότεροι στο σπίτι μας, στο τραπεζάκι του σαλονιού, στην τραπεζαρία, σε κονσόλες και δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα.

Τα κεράκια και τα αρωματικά στικ είναι απαραίτητα για την διακόσμηση του σπιτιού, όχι μόνο την περίοδο των εορτών, αλλά όλο το χρόνο. Κάνουν το σπίτι να μυρίζει υπέροχα, στολίζουν όμορφα κάθε γωνιά και τα κεράκια προσφέρουν μοναδικό φωτισμό.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κάθε brand λανσάρει το συλλεκτικό, συνήθως limited edition, κερί ή αρωματικού χώρου που είναι σε γιορτινές αποχρώσεις, ενώ ακόμη και η μυρωδιά κρύβει αυτή την ζεστασιά και περιέχει τα συστατικά που χαρακτηρίζουν αυτές τις ημέρες.

Στο κολάζ που ακολουθεί, συλλέξαμε τα συλλεκτικά κεριά και αρωματικού χώρου που μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε το χώρο και να δημιουργήσετε την ιδανική, εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας:

Milton Brown, Oudh Accord & Gold Single Wick Candle
Maison Francis Kurkdjian's exclusive Christmas 2021
Diptyque, Limited-Edition Pine Tree Candle
Ralph Lauren Home, Bedford Diffuser
Aloe Plus, Scented Soy Candle Ho Ho Ho!
Acqua di Parma, Notte di Stelle Candle
SHARE