Μοντέλο στην πασαρέλα
Από το σόου του Giambattista Valli
SKINCARE TIPS

Το προϊόν που εφαρμόζουν στο backstage τα μοντέλα για τέλεια επιδερμίδα στο catwalk


Πέρα από τις haute couture δημιουργίες, τα μοναδικά beauty looks, τα μαλλιά και το μακιγιάζ, κατά την Εβδομάδα Μόδας πάντα θαυμάζουμε και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα των μοντέλων.

Τι κι αν τρέχουν από fashion show σε fashion show και το μακιγιάζ υποδέχεται το ένα το άλλο, οι ίδιες είναι πραγματικά λαμπερές και εκθαμβωτικές.

Οι makeup artists που συνεργάζονται με τους κορυφαίους σχεδιαστές, για να δημιουργήσουν τα beauty looks, χρησιμοποιούν τα καλύτερα για εκείνους προϊόντα και δημιουργούν την τέλεια βάση, ωστόσο υπάρχει και ένα μυστικό που εισχωρεί βαθύτερα από το μακιγιάζ.

Η επιτυχία της αψεγάδιαστης επιδερμίδας κρύβεται στην εφαρμογή μασκών, λίγα λεπτά πριν το catwalk.

Εκτός από τους makeup artists, backstage, υπάρχουν και οι facialists. Αυτοί κάνουν focus κυρίως στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα των μοντέλων και την περιποιούνται με τα κατάλληλα προϊόντα για να την κάνουν λαμπερή.

https://www.instagram.com/p/B9KF8pLld_n/

Το multimasking, αφού πρώτα έχει γίνει ένας σχολαστικός καθαρισμός, με προϊόν peeling, αναζωογονεί πλήρως το δέρμα τους, ενώ βοηθάει το makeup να στρώσει καλύτερα στο πρόσωπό τους.

Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας τους και το αποτέλεσμα που θέλουν να έχουν, εφαρμόζουν μάσκα στο πρόσωπο, το λαιμό αλλά και το ντεκολτέ, τις αφήνουν να δράσουν όσα λεπτά πρέπει και ύστερα συνεχίζουν με το μακιγιάζ.

SHARE