Το προϊόν που φροντίζει τα χείλη μας
Street Style/Photo:Shutterstock
BEAUTY ITEM

To beauty προϊόν που έχουν όλα τα it-girls, αυτή την περίοδο, στην τσάντα τους


Είναι ένα προϊόν που υπάρχει σε πλεονασμό στο γυναικείο νεσεσέρ και νομίζω ανήκει περισσότερο στα skincare και όχι στα beauty-makeup προϊόντα.

Το χρησιμοποιούμε καθημερινά, χειμώνα, καλοκαίρι, το έχουμε μέσα στην τσάντα μας και το εφαρμόζουμε αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.

Ο λόγος για το lip balm, το οποίο είναι διαθέσιμο σε δύο συσκευασίες. Το κλασσικό lipstick ή σε βαζάκι και εφαρμόζεται είτε με πινέλο χειλιών ή με το δάχτυλο-αρκεί να είναι καθαρό.

Ενυδατώνει τα χείλη, τα κάνει πιο λεία και απαλά, ενώ τα προστατεύει από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι το προϊόν που έχουν όλα τα it-girls και όχι μόνο, στην τσάντα τους.

Και επειδή τα τελευταία χρόνια, το φυσικό, υγιές look είναι αυτό που αναζητάμε οι περισσότερες γυναίκες, το lip balm σε πολλές περιπτώσεις παίρνει τη θέση των κραγιόν.

Πολλές γυναίκες προτιμούν να έχουν τα χείλη τους σε φυσική απόχρωση, υγιή, λαμπερά και ενυδατωμένα. Έτσι, αντικαθιστούν το κραγιόν, με ένα lip balm.

Άλλωστε στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα lip balms σε οποιαδήποτε απόχρωση, απλά το χρώμα τους δεν είναι τόσο βαθύ, όσο των κραγιόν. Επίσης μέσα στην ημέρα είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ανανέωση. Λόγω των ενυδατικών συστατικών που διαθέτουν, τα lip balms δε διαρκούν όσο τα κραγιόν.

Ακολουθούν 3 από τα πιο αγαπημένα μας lip balms, που μπορείτε εύκολα να βρείτε στην αγορά:

SHARE