γυναίκα χαμογελά
Φωτογραφία: Pexels/ Daniel Xavier
SMILE!

Hero product: H beauty επιλογή του μήνα θα σου χαρίσει τα πιο λευκά δόντια


Το μυστικό για όμορφο χαμόγελο κρύβεται στην υγεία των δοντιών μας.

Ο σχολαστικός καθαρισμός των δοντιών αποτελεί μέρος της ρουτίνας περιποίησης του προσώπου. Όπως καθαρίζουμε το πρόσωπο μας, πρωί και βράδυ, ανάλογα κινούμαστε και στην περιοχή των δοντιών.

Ο σωστός τρόπος βουρτσίσματος των δοντιών:

Κρατάμε τις τρίχες της οδοντόβουρτσας απαλά στο εξωτερικό των επάνω δοντιών σας, κοντά στη γραμμή των ούλων, σε γωνία περίπου 45 μοιρών προς τα πάνω. Κάνουμε επαναλαμβανόμενες κινήσεις μπρος-πίσω, πάνω από τα δόντια και στα ούλα με απαλές κινήσεις — ή, αν προτιμάτε, χρησιμοποιήστε ελλειπτικές (κυκλικές) κινήσεις.

Σημαντικό tip, δεν βάζουμε δύναμη, είμαστε όμως σχολαστικοί. Αφιερώνουμε χρόνο στον καθαρισμό τους και επιμένουμε στα δύσκολα σημεία, στα πίσω δόντια, στην επάνω πλευρά που συσσωρεύονται τροφές.

Επιπλέον, για τον απόλυτο καθαρισμό, χρησιμοποιούμε και νήμα δοντιών, πριν το βούρτσισμα, για να αποβάλλουμε υπολείμματα τροφίμων που αποθηκεύονται ενδιάμεσα στα δόντια.

Με το σχολαστικό, καθημερινό, πρωινό και βραδινό βούρτσισμα των δοντιών επιτυγχάνουμε την υγεία των δοντιών μας. Σημαντικό προϊόν, η οδοντόκρεμα που επιλέγουμε.

Photo: Instagram @elgydium.greece

Πρόσφατα, δοκίμασα την οδοντόκρεμα ELGYDIUM Anti-plaque.

Μία οδοντόκρεμα που ενδείκνυται για την πρόληψη σχηματισμού βακτηριακής πλάκας, εξασφαλίζοντας γερά δόντια και ούλα.

Η ELGYDIUM Anti-plaque βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού βακτηριακής πλάκας και συσσώρευσης πέτρας, που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα των ούλων. Με ευχάριστη και δροσερή γεύση, η οδοντόκρεμα ELGYDIUM είναι ο καλύτερος τρόπος διατήρησης της υγείας των δοντιών και των ούλων.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η Elgydium Anti-plaque αναστέλλει το σχηματισμό βακτηριακής πλάκας, μειώνει το Δείκτη Ουλίτιδας κατά 42% και μειώνει το Δείκτη Πλάκας κατά 15%.

Σημαντική λεπτομέρεια παρατήρησα ότι το χρώμα των δοντιών μου έγινε πιο λευκό, μετά από ένα μήνα συστηματικής χρήσης, πρωί και βράδυ. Είναι πραγματικά ένα προϊόν που έχει μπει στη λίστα μου με τις top επιλογές και είναι δεδομένο ότι θα την αγοράσω ξανά.

SHARE