Πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν
Γυναίκα με έντονα, κόκκινα χείλη/ Photo:Shutterstock
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πρωτοχρονιάτικο makeup look που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου


Είναι κάποιες πινελιές που χαρακτηρίζουν το Πρωτοχρονιάτικο look, το κόκκινο κραγιόν, οι γυαλάδες, οι έντονες βλεφαρίδες.

Ανεξάρτητα από τις τάσεις της εποχής, το Πρωτοχρονιάτικο makeup look πρέπει να έχει festive διάθεση. Το μόνο που αλλάζει κάθε χρονιά είναι η περίσταση. Και επειδή φέτος, το 2021 θα μας βρει στο σπίτι, με την οικογένειά μας, προσαρμόζουμε το look να είναι εντυπωσιακό αλλά όχι υπερβολικό.

Το κόκκινο κραγιόν δεν πρέπει να λείπει. Ανάλογα με τη διάθεση και το outfit επιλέγουμε από το ανοιχτό φούξια-κόκκινο μέχρι το σκούρο, έντονο burgundy. Η υφή του κραγιόν είναι αυτή που θα κρίνει πώς θα βάψουμε το υπόλοιπο πρόσωπό μας.

Αν επιλέξουμε matte κραγιόν μπορούμε να προσθέσουμε γυαλάδες στα μάτια. Μία σκιά με shimmer θα ταιριάξει απόλυτα ή ακόμα και eyeliner στην κλασική μαύρη απόχρωση ή τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα που κυκλοφορούν, σε αποχρώσεις όπως ασημί, χρυσό, σκούρο κόκκινο. 

Αν επιλέξουμε ένα ενυδατικό κραγιόν, που διαθέτει αυτή την ιδιαίτερη γυαλάδα, ο απόλυτος συνδυασμός είναι ένα κλασικό, smokey σε γκρι αποχρώσεις. All time classic, sexy look που ταιριάζει με οποιοδήποτε outfit.

Τα κραγιόν με glitter είναι εντυπωσιακά από μόνα τους. Όταν πρόκειται για την κόκκινη απόχρωση, την αφήνουμε να λάμψει, να ξεχωρίσει. Κρατάμε το υπόλοιπο πρόσωπο φυσικό και δίνουμε έμφαση στα κόκκινα, με glitter χείλη.

Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο, θέλουμε να το ζεστάνουμε με bronzer στο περίγραμμα-είναι κάτι που το απαιτεί η κόκκινη απόχρωση των χειλιών-και να δώσουμε το ροδαλό χρώμα στα ζυγωματικά με ένα ρουζ που μας ταιριάζει. Οι ξανθές, με λευκή επιδερμίδα μπορούν να επιλέξουν ροζ ρουζ, οι καστανές, με σταρένια πιο κοράλι απόχρωση.

Τέλος δεν αμελούμε να προσθέσουμε διακριτικές γυαλάδες, οι οποίες θα λάμψουν υπό το κατάλληλο φως. Ελάχιστο προϊόν στο κόκαλο των ζυγωματικών, στη ράγχη της μύτης αλλά και στο τόξο του έρωτα, την καρδιά που δημιουργείται στο άνω χείλος, θα δώσει το απαιτούμενο festive look που απαιτεί η ημέρα.

Αφιερώστε χρόνο στον καθρέφτη σας, πειραματιστείτε με το μακιγιάζ και δημιουργήστε το πιο εντυπωσιακό look, για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Όταν αισθανόμαστε οι ίδιες όμορφες, αυτή η λάμψη βγαίνει προς τα έξω, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του μακιγιάζ. 

Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2021, γεμάτο χρώμα και λάμψη.

SHARE