Τα φυσικά νύχια θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη σεζόν.
Street Style/Photo:Shutterstock
THE QUARANTINE MANI

«The Quarantine Manicure»: Η νέα δυνατή τάση στα νύχια που γεννήθηκε μέσα στην καραντίνα


Σε μια πρωτόγνωρη για όλους στιγμή στην σύγχρονη ιστορία, κληθήκαμε να μείνουμε στο σπίτι, να μείνουμε ασφαλείς, να μείνουμε μακριά από τους δικούς μας ανθρωπους.

Αυτό άλλαξε πολλά. Σε πολλές περιπτώσεις, άλλαξε ακόμη και την οπτική μας πάνω σε διάφορα πράγματα, ενώ μας έκανε πιο δημιουργικούς, πιο εξωστρεφείς, πιο δυνατούς, ώστε να αντέξουμε αυτό τον μικρό εγκλεισμό.

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα η καραντίνα καθιέρωσε και τις δικές της τάσεις ομορφιάς, με το φυσικό, υγιές look να είναι αυτό που ξεχωρίζει έντονα.

Αυτή η natural τάση επικράτησε ακόμα και στα νύχια, παρατηρώντας πολλές διάσημες γυναίκες, blogger αλλά και influencers να έχουν αφήσει εντελώς φυσικά τα νύχια του, τόσο των χεριών, όσο και των ποδιών.

Και έτσι απλά δημιουργήθηκε ένα νέο hashtag, #thequarantinemani, όπου κάθε user στο instagram δημοσίευε τα εντελώς φυσικά και άβαφα νύχια του.

https://www.instagram.com/p/B_KBdAVpQ6V/
H Chiara Ferragni με φυσικά νύχια
https://www.instagram.com/p/B_C9dTcHt3Y/
H Leandra Medine με φυσικά νύχια
https://www.instagram.com/p/B_KrNrvnCZk/
H Eugenie Niarchos με φυσικά νύχια

Μπορεί πριν να μην αφήναμε ούτε λεπτό τα νύχια μας άβαφα, τώρα όμως τα έχουμε συνηθίσει και τα βλέπουμε με άλλο μάτι.

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν για το καλοκαίρι του 2020 και αφού η καραντίνα λήξει και έχουμε επανέλθει στην κανονικότητα, να περιποιούνται τα νύχια μας nail experts, αλλά να τα αφήνουν άβαφα ή να περνάνε απλά ένα top coat για να γυαλίζουν.

Μία chic and classy πρόταση που επιλέγουν πολλές royal γυναίκες κυρίως, έρχεται να προστεθεί στις manicure τάσεις της επόμενης σεζόν.

Είστε έτοιμες να την επιλέξετε;

SHARE