γυναίκα με λευκό φιόγκο
Φωτογραφία: Instagram/@vilmabergenheim
HAIR SERUM

Με αυτά τα serum για τα μαλλιά θα πείτε αντίο στην τριχόπτωση


Όταν κοιτάτε τη βούρτσα μαλλιών σας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι βλέπετε κάποιες τρίχες να έχουν μείνει επάνω.

Αρχικά να σας πούμε ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Η τριχόπτωση, ιδιαίτερα και μετά το βούρτσισμα, είναι απολύτως φυσιολογική. Ωστόσο, όταν η τριχόπτωση είναι έντονη, ίσως πρέπει να ανακαλύψετε και άλλους παράγοντες. 

Να σας πούμε ότι υπάρχουν πολλές αιτίες της αραίωσης των μαλλιών. Μετά τον τοκετό, η διατροφή, το έντονο στρες, ασθένειες (όπως COVID-19) ή απλά γήρανση, πολλοί άνθρωποι βιώνουν κάποια μορφή τριχόπτωσης, κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να δράσετε κατά της τριχόπτωσης. Το 2023 υπάρχουν serum που ενισχύουν την ανάπτυξη της τρίχας και έχουν θεαματικά αποτελέσμα. 

Αυτά τα προϊόντα έχουν τραβήξει πολύ μεγαλύτερη προσοχή τα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης και τα συμπληρώματα διατροφής

Διαβάζοντας πολλές κριτικές, ανακαλύπτουμε ότι αρκετοί καταναλωτές έχουν λύσει το πρόβλημα της τριχόπτωσης, εντάσσοντας ουσιαστικά στη ρουτίνα τους ένα ακόμη προϊόν, το serum μαλλιών. 

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε αγαπημένα μας serum, τα οποία προτείνουμε να ψάξετε και να διαβάσετε μόνοι σας τι θεαματικά αποτελέσματα έχουν.

Apivita Nature Hair Miracle Λάδι για Μαλλιά με Πρόπολη & Αιθέρια Έλαια: Ένα εξαιρετικό φυσικό λάδι, εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια και πλούσια φυσικά έλαια, δίνει στα μαλλιά σας μοναδική λάμψη, υγεία και ζωντάνια. Ένα θαύμα της φύσης που σίγουρα θα πρωταγωνιστεί στη φροντίδα ομορφιάς των μαλλιών σας. 
The Inkey List Θεραπεία ενεργοποίησης του τριχωτού κεφαλής με καφεΐνη: Μια θεραπεία νύχτας για την ενεργοποίηση του τριχωτού που μειώνει και προλαμβάνει την τριχόπτωση.
GISOU Honey Infused Intensive Scalp Treatment: Το Gisou Honey Infused Scalp Treatment είναι ένα ανάλαφρο serum ταχείας απορρόφησης και εντατικής δράσης που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και στοχεύει στην καταπολέμηση των σημαδιών του μη ισορροπημένου μικροβιώματος, το οποίο εκδηλώνεται με φαγούρα, ερεθισμούς και ξεφλούδισμα του τριχωτού κεφαλής. 
Kérastase Genesis Cure Serum Anti Chute Fortifiant Καθημερινός Ενδυναμωτικός Ορός κατά της Τριχόπτωσης: Ο 1ος καθημερινός ορός ενεργοποίησης του τριχωτού: Για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης οφειλόμενης στο σπάσιμο. Ενδυναμωτικός ορός καθημερινής χρήσης ενάντια στην τριχόπτωση. Τα ειδικά επιλεγμένα συστατικά ενισχύουν την αντοχή της τρίχας ελαχιστοποιώντας την τριχόπτωση.Για πιο δυνατά, πιο όμορφα μαλλιά.
Dr. Barbara Sturm Anti-Hair Fall Scalp Serum:Ο ορός ενίσχυσης Dr. Barbara Sturm Anti-Hair Fall Scalp Serum προσφέρει προστασία και θρέψη στα μαλλιά, αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής. Μειώνει την τριχόπτωση, αποτρέπει την ψαλίδα και ταυτόχρονα προάγει την ανάπτυξη νέων, δυνατών μαλλιών.

SHARE