γυναίκα που κοιτάζει στον ήλιο
Φωτογραφία: Mango
THE SHIMMER OIL

Λαδάκια σώματος που ενυδατώνουν και χαρίζουν διακριτική λάμψη -Με υπέροχο, καλοκαιρινό άρωμα


Όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο πιο ενυδατωμένη και λαμπερή θέλουμε την επιδερμίδα μας.

Και αυτή την περίοδο, που τα βαριά, χειμερινά ρούχα έχουν δώσει τη θέση τους στα ανάλαφρα και αέρινα φορέματα αλλά και στα κοντά σορτσάκια θέλουμε κάθε σημείο του σώματος μας να είναι λαμπερό και να γυαλίζει.

Χέρια, ώμοι, ντεκολτέ και φυσικά τα πόδια πρέπει να είναι full ενυδατωμένα και ιδανικά με προϊόν που περιέχει shimmer, για να έχουμε αυτήν την έξτρα γυαλάδα.

Τα shimmer oil είναι τα προϊόντα που χρειαζόμαστε για αυτήν την περίοδο. 

Ο καιρός έχει ανοίξει και δειλά δειλά τολμούν να φορέσουμε τα πιο κοντά και αέρινα φορέματα μας. Αυτό σημαίνει ότι το λάδι σώματος είναι η επόμενη skincare αγορά που πρέπει να κάνουμε.

Για αυτήν την έξτρα γυαλάδα, επιλέγουμε λάδι που περιέχει shimmer.

Το εφαρμόζουμε ιδανικά μετά το μπάνιο μας, όσο η επιδερμίδα μας είναι ακόμα νωπή. Περιμένουμε μερικά λεπτά να στεγνώσει το προϊόν, να μην υπάρχει υγρασία και ύστερα φοράμε τα ρούχα μας. Αν θέλουμε έξτρα λάμψη, μπορούμε να προσθέσουμε προϊόν, δεδομένου ότι είμαστε προσεχτικοί να μη λερωθούμε.

Κάθε χρόνο, γνωστά brands λανσάρουν το ανανεωμένο body oil με shimmer, με νέα μυρωδιά. Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας λαδάκια, τα οποία ενυδατώνουν και χαρίζουν μοναδική γυαλάδα. Καθόλου υπερβολική, διακριτική, ιδανική για την καλοκαιρινή περίοδο. Έξτρα μπόνους το υπέροχο άρωμα που διαθέτουν. Πραγματικά, αξίζει να τα δοκιμάσετε.

HUDABeauty
laouta
NUXE
Tom Ford
Lancaster
Ritual
Hei Poa

Tip: Καθώς αυτήν την περίοδο δεν έχουμε προλάβει να αποκτήσουμε το μαύρισμα που θέλουμε, επιλέγουμε λαδάκι σώματος με bronze χρώμα για να αλλάξουμε ελαφρώς τον τόνο της επιδερμίδας μας και να δείχνουμε σαν να ήμασταν το προηγούμενο ΣΚ, σε κάποιο εξωτικό μέρος.

SHARE