Βικτόρια Μπέκαμ
Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image
CELEBRITIES' PERFUME

Τα αγαπημένα αρώματα διάσημων style icons που αξίζουν μια θέση στο μπουντουάρ σου


Το άρωμα είναι το προϊόν που ολοκληρώνει το beauty look. 

Κάθε γυναίκα που φροντίζει την επιδερμίδα της και επενδύει σε makeup προϊόντα, αναμφισβήτητα διαθέτει στο boudoir της αρώματα, τα οποία επιλέγει ανάλογα την περίσταση, τη διάθεση αλλά και το στιλ που θέλει να βγάλει προς τα έξω.

Στα τόσα νέα λανσαρίσματα που υπάρχουν σχεδόν κάθε μήνα, υπάρχουν κάποια αρώματα που είναι κλασικά, διαχρονικά και για πολλές γυναίκες αναντικατάστατα.

Τα τελευταία χρόνια, μία νέα κατηγορία αρωμάτων, τα unisex, έρχεται να προστεθεί στις προτιμήσεις ανδρών και γυναικών. Ουσιαστικά δεν είναι κάτι τόσο καινούριο, αφού τα προηγούμενα χρόνια, προσωπικά ήξερα πολλές γυναίκες που αγόραζαν ανδρικά αρώματα, τα οποία ταίριαζαν στην επιδερμίδα τους, αλλά και το αντίθετο. Το 2021, διάσημα και μη brands κυκλοφορούν τη δική τους unisex εκδοχή, η οποία γίνεται αμέσως best seller.

Από την Victoria Beckham, το διάσημο posh girl, μέχρι την Δούκισσα του Σάσεξ ή αλλιώς την Meghan Markle, με μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο βρήκα τα αρώματα που επιλέγουν εδώ και χρόνια και που πραγματικά ορκίζονται σε αυτά.

Στα κολάζ φωτογραφιών που ακολουθούν θα δείτε A-listers γυναίκες και τα αρώματα που επιλέγουν να συνοδέψουν τα πρωινά, τα βράδια τους, τις καθημερινές αλλά και τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις τους. Καθότι πάντα εμπνεόμαστε από τη skincare ρουτίνα τους αλλά και το μακιγιάζ που επιλέγουν, δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε και τις αρωματικές τους επιλογές. Άλλωστε το άρωμα έχει απόλυτη σχέση με την προσωπικότητα που θέλει να βγάλει κανείς προς τα έξω, οπότε αν ξεχωρίζουμε κάποια από αυτές που ακολουθούν, δεν έχουμε παρά να ανακαλύψουμε και το άρωμα που την εκφράζει.

Hailey Baldwin-Bond No.9 New York West Side

Photo: Instagram @haileybieber

Ashley Graham-Chloé Eau de Parfum

Photo: Instagram @ashleygraham

Victoria Beckham-Vilhelm Parfumerie Room Service

Photo: Instagram @victoriabeckham

Alexa Chung-Le Labo Santal 

Photo: Instagram @alexachung

Rihanna-Kilian Love, Don't Be Shy

Photo: Instagram @ririgalbadd

Kate Bosworth-Byredo Gypsy Water

Photo: Instagram @katebosworth

Meghan Markle-Jo Malone London Wild Bluebell perfume

Photo: Instagram @sussexroyal
SHARE