Γυναίκα άνω των 50
Photo: instagram @ sarahharris
SUNSCREEN

Τα αντηλιακά που χρειάζεται κάθε γυναίκα άνω των 50 στο νεσεσέρ της


Το πιο σημαντικό κομμάτι στην περιποίηση της επιδερμίδας, για κάθε άνθρωπο, για κάθε ηλικία είναι η εφαρμογή αντηλιακού σε καθημερινή βάση -αυτό σίγουρα το έχετε ακούσει και το έχετε διαβάσει αρκετές φορές.

Ακόμη και όταν έξω έχει συννεφιά, κρύο ή αέρα, το να έχετε προστατέψει το δέρμα σας με αντηλιακό είναι ζωτικής σημασίας. Μάλιστα, αυτό γίνεται πιο σημαντικό καθώς μεγαλώνουμε και τα λάθη του παρελθόντος που σχετίζονται με τον ήλιο αρχίζουν να εμφανίζονται στο δέρμα μας.

Το Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος σημειώνει ότι υπάρχουν περισσότερες από 5 εκατομμύρια περιπτώσεις που διαγιγνώσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο, καθιστώντας τον καρκίνο του δέρματος τον πιο κοινό τύπο καρκίνου.

Με απλά λόγια, το να φοράτε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε τον καρκίνο του δέρματος, αλλά και τις βλάβες από τον ήλιο που εμφανίζονται όχι μόνο μέσω επώδυνων ηλιακών εγκαυμάτων, αλλά και με ρυτίδες, κηλίδες ηλικίας, ροδόχρου ακμή, υπερμελάγχρωση. 

Καθώς δεν μπορεί κανείς να γυρίσει τον χρόνο πίσω για να αντιστρέψει τις μέρες της νιότης, με πλούσιο baby oil στο δέρμα, κάτω από τον λαμπερό ήλιο, μπορεί ωστόσο να σταματήσει τις μελλοντικές βλάβες, εφαρμόζοντας ένα ελαφρύ αντηλιακό ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο ελαφρύ αντηλιακό για το δέρμα σας;

Δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να προστατέψετε το δέρμα σας με αντηλιακό, παρέχοντάς του επίσης πολλά θρεπτικά οφέλη. Στην αγορά υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές που θα σας χαρίσουν την καλύτερη επιδερμίδα, χωρίς να αισθάνεστε λιπαρότητα.

Στο κολλάζ που ακολουθεί επιλέξαμε κάποιες από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς:

La Prairie
Dr. Barbara Sturm Sun Drops
Lancaster
La Mer
Skinceuticals
SHARE